Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel elérni?
Még régebben tisztáztam egy fiúval, h nem akarok tőle semmit! de valentin napra kaptam tőle egy nagyon szép ezüst nyakláncot(3 szív volt rajta , 2 ezüst, 1gyöngyözött) és egy szívecske alakú dobozban adta át
és még mindig próbálkozik nálam...
miért nem fogja fel, h nem akarok tőle /vele semmit?
nekem a barátja tetszik, de amikor kérdezek róla, nem akar válaszolni
szerintetek miért?
16/L
Hát, gondolom, azért még reménykedett. Gondolta, megpróbálja, az ,,utolsó szalmaszálba" is megpróbált belekapaszkodni, hátha. Hátha ez majd még esetleg beválik. Nagyon belédzúghatott/szerelmes lehetett.
Amúgy látom, hogy 10éves a kérdés; csak már azért , ha már valahogy ide kerültem; akkor válaszolok.
Ja igen;valamelyik másik kérdés lehetett talán, ugyanezzel a címmel, amit az előbb láttam, de elkattingattam onnan; és akkor rágugliztam, és onnan jutottam ide.
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!