Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amikor nem alkalmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor nem alkalmit szeretnétek hanem valami értelmeset akkor milyen helyeken keresgéltek?

Figyelt kérdés

Az online dolgokat felejtsük el mert attól kerülget a hányinger.

Mindenki olyan okos, ügyes dolgokat tud javasolni, hogy már szinte el is hiszi az ember. De nem csak ilyen légből kapott újságban olvastam dolog érdekel. Nagyon reménytelennek látom a helyzetet nemtiniként.

2021. okt. 26. 14:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

"Nemtiniként" válaszolok neked. Bárhol ismerkedhetsz, amennyiben nyitott vagy rá. Boltban, futás közben, fordrásznál, szervízben vagy a villamoson. Helyrajzilag nem lehet körülírni, hol lehet potenciális, komoly kapcsolatra alkalmas férfiakat találni.

Véleményem szerint a többség komoly kapcsolatot akar, csak nem bárkivel, mindenáron.

2021. okt. 26. 14:26
 2/19 anonim ***** válasza:
84%

hat marpedig ha a szukebb-tagabb barati tarsasgodban es a munkahelyen nincsen megfelelo ember, akkor az onlineon kivul nem sok valasztasa van az embernek.

persze lehet okoskodni, hogy legyel nyitott, meg jarj el ido-oda, a kedvencem az ultimate okossag, hogy ‘legyen valami hobbid’ lol, de a valosagban a jogaoran, futas kozben, bulikban, borkostolokon stb.. nem szolitott meg almaim ferfije, sot ugy egyaltalan kb senki se. nem azert, mert csunya vagyok, de az ilyen helyekre vagy nem jarnak nok vagy parok jarnak vagy aki marad, az olyan is. szedtem mar ossze pasit buszrol meg bulibol.. de az addig is tartott kb.

szova reszemrol maradt az online es sikerrel is jartam.

2021. okt. 26. 14:34
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
*nem jarnak ferfiak
2021. okt. 26. 14:35
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanott...
2021. okt. 26. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Tinderen ismertem meg a vőlegényem, de ha az online dolgokat felejtsük el, mert te attól hányókázol, akkor nem tudok mit mondani. Minden exem online ismertem meg (társkeresőn, fórumon vagy játékban) egy kivételével, aki egyetemi évfolyamtársam volt.
2021. okt. 26. 14:47
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Golf klub, vitorlás klub, Oxygen Naphegy, luxusautó szalonok...

Remekül lehet ismerkedni, és legalább biztos nem csóró lesz.

2021. okt. 26. 14:50
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

2-es válaszoló, örülünk neki, hogy te online sikerrel jártál, de a kérdező nem akar ott ismerkedni.

(Alapvetően igazad van, csak nem a kérdésre válaszoltál.)

2021. okt. 26. 14:57
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

2-es

Te már most közel kerültél hozzám online, hogy ezt leírtad:D

Amúgy viccet félretéve baromira igaza van. Vacak tipp ez a "legyen hobbid". Persze mert mondjuk már pár példát hobbira. Elmész futni és bedugod a füledbe a headsetet akkor még azt se hallod ha a kocsi dudál. A másik meg az, hogy valszeg egy topmodell csaj se fog leszólítani, és a hölgyeket sem az a ballonkabátos ember találja be akit ők elképzelnek.

Vagy pl festés. Oké de kis hazánkban azért kevesen mennek el így festeni, főleg, hogy ez teljesen női hobbi. Csávóknál meg elmész nem tudom kocsit szerelni vagy pc-t összerakosgatni azért elég kevés csaj lesz ott.

Ahol a férfiak és nők vannak azok kb a kondi, könyvtár, nyelvtanfolyam, kutyasétáltatás és az online tér. Ebből a kondi kb ki is esik mert aki komolyan csinálja az nem a csajok seggét nézi vagy Péter bicepszét, könyvtárba meg tanulni megy az ember nem azért, hogy még ott se hagyják békén. Nyelvtanfolyamra egy réteg jár kb + csak ezért kifizetni 60-80 ezret... Kutya sétáltatáshoz meg kutya kell így kb marad az online tér ha csak nem ismerkedsz bulikban vagy nem szólítasz le/szólítanak le az utcán amiért itt is sokan panaszkodnak, hogy milyen gáz :D

2021. okt. 26. 14:57
 9/19 A kérdező kommentje:

Utolsó megértette a dolgot teljesen. 🙋‍♂️

Azért imádom azt mikor ilyen offline dolgokat javasolnak mert talán a kutyasétáltatás kivételével mindegyik egyedül végzendő és ha ezen tevékenységekbe "belezavarsz" és nem Chris Hemsworth vagy akkor az a minimum, hogy elhajtanak egy mit képzelszel :D

2021. okt. 26. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

igy van, ahogy 8as irja. az en hobbijaim tipikusan ‘noi’ hobbik, nem nagyon vonzzak a (hetero) ferfiakat. csak ezert nem fogok elkezdeni automodelleket epiteni meg biciklivel kijarni a normafahoz b.aszatni, hogy bepasizzak. vagy tudomisen mik a ‘ferfias’ hobbik. mint ahogy egy ferfi se fog eljonni keramivazakat kesziteni csak azert, hogy becsajozzon.

ez az ‘elmentem futni es belemakadt almaim ferfija/noje’ koncepcio meg leginkabb az amerikai filmekben mukodik. sajnalom, ha nem ‘hasznos’ a valaszom, azt nem ertem, miert zarkozik el a kerdezo eleve ennyire az online dolgoktol. nem csak debil komolytalan emberek vannak online. illetve csak hogy egy peldat irjak, a helyi futos csoportban meg mindig konnyebb rairni egy szimpi lanyra, aki feltett valami kerdest, mint eloben voros fejjel, izzadtan megzavarni futas kozben - arrol nem is beszelve, hogy arra kb 1% esely van, hogy pont ugyanakkor, pont ugyanitt futtok.

2021. okt. 26. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!