Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megpróbálni? Nem számítottam rá, hogy szimpatikus lesz, eddig harmincig bezárólag keresgéltem, gyermek nélküli férfiak között.
Hosszú idő után megismerkedtem egy rendkívül szimpatikus férfival. A gond csupán annyi hogy elvált, két gyermeke van, akik nem vele élnek. Továbbá 37 éves, soknak érzem a korkülönbséget. Pedig ezeket leszámítva minden passzolna. Vívódom, ugyanis eddig elképzelhetetlen volt hogy gyermekes férfival kezdjek, és ehhez jön az x év korkülönbség..nem tudom...érdemes lenne ennek az egésznek adni egy esélyt?
24/N
Hat, igen eselyes, hogt nem akar mar 3. gyereket, a meglevok gyakran lesznek nalatok, es mire oda jutna a dolog, 40 felett lenne, mikor szulsz.
24 evesen en nem mennek ebbe bele, de te tudod.
Ugyis alakulhat, hogy o neveli megis csak a gyerekeket. Van ra nem egy pelda.
#1 Talán ismered a kérdezőt?
Vagy ezt miből szűrted le??
Én nem mennék bele. Még úgy sem, hogy 28 vagyok.
Szimpatikus vagy vonzó?
A kettő között nagy a differencia.
9 év sok.
Legalábbis nekem.
Ez az én szubjektív véleményem.
Mindenki döntse el, neki mennyi az ideális.
A külsőmmel nincs probléma, köszönöm.
Szimpatikus. Tény, külsőleg átlagosnak mondható, viszont intellektuálisan fogott meg nagyon. Rengeteg a közös pont, értékrend, szabadidő, világnézet. 1,5-2éve egyedül vagyok. Lehet ez is elhomályosítja az ítélőképességem. De bennem van a kétség.
Köszönöm a válaszokat.
Mire sok?
Mert van aki 37 évesen jó ha 25-nek néz ki.
Félsz a világ személetétől, vagy a tapasztalatától?
A korkülönbség csak egy dolog. Szeretem a gyerekeket, a pályám is megköveteli, azonban sajátot majd csak 30 után "terveztem".
A gyerekeitől tartok, hogy miként hatna az alakuló kapcsolatra. Ha jó apa azért, ha meg nem jó akkor meg azért. Alapból lenne egyfajta kötöttség minden értelemben.
És nem vagyok benne biztos, hogy "tolerálni" akarom.
Nem tapasztalat. Vagyis konkrétan nem. Ismerkedtem ilyen korú férfival, igaz neki nem volt gyereke, de ő pl Max egy éven belül szeretett volna. Nem normál tempóban szeretett volna haladni, bepánikolt, hogy majdnem 40.
Persze nem általánosítok.
De ezek után félnék belemenni. A túl gyors tempó rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!