Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes lenne megpróbálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne megpróbálni? Nem számítottam rá, hogy szimpatikus lesz, eddig harmincig bezárólag keresgéltem, gyermek nélküli férfiak között.

Figyelt kérdés

Hosszú idő után megismerkedtem egy rendkívül szimpatikus férfival. A gond csupán annyi hogy elvált, két gyermeke van, akik nem vele élnek. Továbbá 37 éves, soknak érzem a korkülönbséget. Pedig ezeket leszámítva minden passzolna. Vívódom, ugyanis eddig elképzelhetetlen volt hogy gyermekes férfival kezdjek, és ehhez jön az x év korkülönbség..nem tudom...érdemes lenne ennek az egésznek adni egy esélyt?

24/N

2017. dec. 30. 23:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak froclizni de 28 évesen ha a te ideális világodból indulok ki, akkor 28-32 közötti férfiakkal ismerkednél.

Nos, ott sem ritka az, hogy már le szeretné tenni a seggét, illetve neked sincs olyan sok időd gyerekre.

Megnyugtatlak, van olyan 37 éves, aki nem akar a köv. teliholdkor már gyereket.

Ez nem életkorfüggő.

Aki úgy indít, hogy ő egy éven belül gyereket szeretne az nem azért van, mert 37 éves, hanem azért mert egy idióta.

2017. dec. 30. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
#13 Jogos.
2017. dec. 30. 23:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy normális 37 éves elfogadja a korát, és nem próbálja fiatalabb nők torkán lenyomni az életkorából adódó frusztrációit, pánikrohamait.

Csak még ennyi...

2017. dec. 30. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha 3-5 éven belül tervezel gyereket, akkor érdemes lehet megpróbálni, egyébként meg jó egy kalandnak.
2017. dec. 30. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Én mindig azt vallottam nem tudnék ilyen fiatal nővel mit kezdeni(én is hasonló korú vagyok mint az említett férfi)... aztán az élet már rácáfolt erre hogy bizony akad a fiatalabb korosztályban is olyan nő aki hasonlóan gondolkodik mint mondjuk én, és lehet működne is a dolog... De ez ugye sokmindentől függ.

Én azt mondanám megéri megpróbálni hiszen addig úgysem tudod hogy működne e.... Senki sem tudja.

2017. dec. 31. 00:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Mivel ez van benned, amit most leírtál, már így nem sok értelme van. A többit mások kifejtették.
2017. dec. 31. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Gyermek nélküli is lehet nagyon problémás, sőt: ismertem egy 44 éves gyermektelent, aki önmaga is még gyermek. Adj esélyt, aztán meglátod. Hiszen sok elvált, normális, gyermekes apuka van. Azt írtad "rendkivül szimpatikus" akkor nem is értelek...
2017. dec. 31. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Soha nem mennék bele a gyerekek miatt. Bármit hozhat az élet, még lehet, hogy az apjuk fogja nevelni őket, az apjuknál fognak lakni. De ha nem, akkor is sokat lesznek nálatok, kb. minden ünnepetekbe bele fognak sz....ni, látom több barátnőmnél, aki elvált, gyerekes pasihoz ment feleségül. Rengeteg konfliktus forrás lesz.

24 évesen a legkapósabb korban vagy, válogassál még!

2017. dec. 31. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!