Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos a nők egy részéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a nők egy részének az egzisztencia akkor is ha csakis szexkapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés

Valamelyik nő magyarázza már el legyen oly szíves hogy mit számítanak az anyagiak egy olyan esetben amikor kizárólag alkalmi, vagy rendszeres szexkapcsolat keresésről van szó!

Azokhoz a nőkhöz szól a kérdés akik nem kizárólag párkapcsolatban éltek ezidáig.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit számít pontosan a szemetekben ilyenkor az hogy az illetőnek van-e például kocsija, vagy ha van lakása ahol egyedül él, számít-e hogy övé-e és milyen értékű?

Azt a részét hogy legyen hol dugni azt értem, azért vonzó ha van lakása ahol egyedül él.

De a többit nem

2021. okt. 24. 10:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10. Olvasd el a 6. válaszom és próbálj analógiát felfedezni... Mert igen, nálam és még sokaknál az IQ is egy fontos szempont. Akár szexkapcsolatra is! 😉 Ha nem érted az analógiát, akkor ezen a részén (is) elbuktál sajnos...
2021. okt. 24. 11:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Semmilyen analógia nincs a válaszodban!

Az előbb leírtad,hogy minden szempontból legyen a "legmenőbb".

Ezzel mindent elmondtál a saját IQ-dról!

De az eredeti kérdéstől még messzebb kerültél. Mert azt senki nem kérdőjelezte meg, hogy az IQ fontos! Nem is értem, miért írtad ide.

2021. okt. 24. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6-os válasza helytálló, bár annyival korrigálnám, hogy nem kell csinosabb nőnek lenni, elég nem kifejezetten rondának (átlag alattinak). Pl. itt is szokott hozzászólni egy 40 fölötti elvált, egyedülálló anya, aki magát hol nem szépként, hol átlagosként jellemzi (talán egy pici túlsúlya van vagy nem is emlékszem, mi a probléma pontosan a külsejével), mégis fiatal, helyes srácok is megdugnák. De a valóságban is azt látom, hogy a nők túlnyomó többsége szexre válogathat a jobbnál jobb jelöltek közül. Nyilván ha ekkora a bőség zavara, akkor jöhet mindenféle irreleváns szempont is, hogy szűkítse a kb. kezelhetetlen mennyiségű kínálatot...

Én durván átlag alatti, ronda nő vagyok, és csak szexkapcsolatra pályáznék. Nekem nem szempont az egzisztencia sem, a családi állapot sem, sok egyéb sem, "csak" annyi, hogy működjön a kémia, ne úgy kelljen győzködnünk, kvázi megerőszakolni magunkat, hogy egyáltalán hozzá tudjunk érni egymáshoz... De számomra még ez is teljesen esélytelen, a kínálat kimerül az apámkorú, ápolatlan, szenvedélybeteg, többnyire kisebbségi alakokban, mert másnak ilyen szarul kinéző nő, mint én, nyilván nem kell. Ezzel azonban ha nem is egyedül vagyok "a világon", de alig akad elvétve hasonló helyzetű nő. Te/Ti sem az ilyeneket látjátok, illetve az ilyeneknél próbálkoztok - megjegyzem, teljesen érthető módon!

2021. okt. 24. 13:03
 14/21 A kérdező kommentje:

"Nekem nem szempont az egzisztencia sem, a családi állapot sem, sok egyéb sem, "csak" annyi, hogy működjön a kémia, ne úgy kelljen győzködnünk, kvázi megerőszakolni magunkat, hogy egyáltalán hozzá tudjunk érni egymáshoz..."

Itt látszik hogy valójában te is komolyan válogathatsz, mert a "kémia" ha nem működik egy korodbeli ápolt férfinél, akkor ezekszerint te sem feküdnél le vele. Tehát te is válogatnál ugyanúgy, csak neked erre sincs lehetőséged, mert azok a korodbeli ápolt férfiaknak sem kellesz (ne haragudj, nem én találtam ki, te írtad)

2021. okt. 24. 13:10
 15/21 anonim ***** válasza:

amugy tipikus, hogy azok allitjak, hogy szexkapcsolatra egzisztencia alapjan IS valogatnak, akiknek meg eletukben nem volt szexkapcsolatuk, esetleg nem is akarnak. sok szempontbol lehet valogatni, hogy kivel szexelsz, az egzisztencia sokadlagos. akkor mar inkabb idesorolnam a magasagot, farokmeretet, hogy mennyire bevallalos, mennyire szeret nyalni stb. nekem volt tobb szexkapcsolatom is, neha kifejezetten csoro ferfiakkal, de ugy megdugtak es kinyaltak, hogy utana fel napig remegett a labam.

tehat a no, aki azt mondja, a szexualis teljesitmeny helyett pl. azt nezi van-e az illetonek autoja vagy hazudik, vagy eleteben nem volt meg szexkapcsolata es fogalma sincs a dologrol.

es nem, csinos fiatal nokent sem akkora a kinalat, hogy mindenfele irrelevans szempont alapjan kene szurni.

2021. okt. 24. 14:44
 16/21 A kérdező kommentje:

15#

Én nem állítottam, kérdeztem

Többektől hallottam ezt, és itt a gyakorin is, érdekelt mennyire igaz

2021. okt. 24. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:

"MIÉRT FONTOS A NŐK EGY RÉSZÉNEK AZ EGZISZTENCIA, AKKOR IS HA KIZÁRÓLAG SZEXRŐL VAN SZÓ?"

Mielőtt felteszed a kérdést, tisztázd, hogy mégis miből gondolod, hogy fontos. Mert már könnyen lehet, maga a kérdés sem igaz.

Biztos valakinek nem kellettél szexre, majd kitaláltad azért, mert csóró vagy.

2021. okt. 24. 15:02
 18/21 A kérdező kommentje:

"Mielőtt felteszed a kérdést, tisztázd, hogy mégis miből gondolod, hogy fontos."

Ha nem értesz egyet nőként akkor cáfold te magad!

Cáfold értelmesen és akkor el is hiszem neked

Ne a buta személyeskedő találgatásokkal gyere!

2021. okt. 24. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Már miért nekem kéne cáfolni azt, amit kiböfögsz a szádon?
2021. okt. 24. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem a "száján böfögte ki", hanem leírta! Nagy különbség van a kettő között!

Ha már sértegetni akarsz másokat, legalább úgy csináld, hogy ne magadból csinálj közben bohócot!

2021. okt. 24. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!