Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők egy részét férfi egzisztenciája hogy-hogy nem hatja meg?
Tehát vannak nők akiket egzisztencia vonzalommal tölt el, mert a férfit ettől erősnek, nagybetűs férfinak érzik, és ez instant vonzalmat generál bennük.
Sokan emlegetik hogy ez a nőkben egy ősi ösztön hogy az.ilyen férfihez vonzódnak.
De vannak nők akiket egyszerűen teljesen hidegen hagy, vagy akár irritál.
Vàltoznak az idők.
Gyenge nőkből , büszke nők lettek
Nem hiába:
A nők nagy része képes eltartani magát. Szerintem ezért is vàlt kevèsbè mèrvadóvà. - pàrkeresèskor
Csalàdalapítàskor viszont előjöhet...
ugy, hogy vannak fontosabb dolgok is egy ferfiban, mint az egzisztenciaja. nyilvan imponalo valahol, ha szorgalmas, ambiciozus es ugyes a munkajaban valaki es ezzel anyagi joletet termet maganak, de nem ebbe szeretek bele. illetve a ketto nem is felterlen fugg ossze, nekem eleg sokszor a ‘muvesz’ ferfiak tetszenek, mert bennuk talalom meg az izlest, intelligenciat, kifinomultsagot stb, zeneszek, filmesek, festok.. ezekkel a szakmakkal pedig nem feltetlen keresed hulyere magad, ha nem vagy benne a mainstreamben, hiaba vagy tehetseges.
ezen kivul pedig nekem van biztos egzisztenciam, nem szorulok ra egyetlen ferfi penzere sem. igy is sok szurom van, ha meg a penzt is betennem, tenyleg alig menne at valaki a rostan.
"büszke nők lettek"
Csak nem tudom mire.
Téged meghat a nő egzisztenciája?
Az egzisztencia önmagában nem elég.
De leginkább honnan jön az a hülyeség, ami rendre felbukkan itt az oldalon, hogy A Nők, és miért nem fogjátok fel, hogy nem vagyunk egyformák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!