Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők gazdag férfiról miért hiszik nagyon gyakran hogy ideje is annyi van mint pénze?
Az újgazdag huszonéveseknek, akik az instán mutogatják a jólétüket, tényleg semmi dolguk nincs.
Azonban egy bölcs, gazdag férfinak, aki például egy mamutvállalat vezetője, nyilván kevesebb ideje van.
A gazdagok kisebbik része nem dolgozik, hanem a pénze dolgozik helyette.
Pl.:
-Aki egy céget vezet, az ott van minimum napi 8 órában (igazgatni kell a sok melóst, mert különben semmi sem működik, és csődbe megy).
-Aki pl. vesz 5 lakást (pláne hitelre), és kiadja, annak csak csipog a telefonja, hogy utalták az albi árát (és ha hitelről van szó, 2 perc alatt ki is fizeti belőle a banki hitelt, úgy hogy még marad is).
Huszonévesen az elsőt csináltam, most már a másodikat, és érezni a különbséget a szabadidőn...
30/F
Bizonyára máshogyan definiálják a gazdagságot, mint te.
Lehet az a gazdagság definíciója, hogy valaki nincsen rászorulva arra, hogy elszegődjön másnak dolgozni. És hogy ki mikor engedheti ezt meg magának, az csak a költésein múlik. Van, akinek havi 60 000 Ft a kiadása, akkor ő megengedheti magának, hogy ne legyen munkavállaló, ha van bárhonnan havi 60 000 Ft-ja.
7: Neked is akkor más definíciód van a gazdagságról, mint amit példának felhoztam.
Szerintem nem a költéseiden múlik, hogy gazdag vagy-e.
Nem 6 hónapig, hanem egész életére biztosítottnak értettem a havi 60 000 vagy a számára elégséges bármennyi Ft-ot.
"a stabilitáshoz annyi félretett pénz kell, hogy 6 hónapig fedezni tudd a kiadásaid"
Nem félretett pénz, hanem annyi rendszeres bevételed kell legyen anélkül, hogy másoknak kelljen érte dolgoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!