Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap randim lesz. Hol lehet olcsón menő autót bérelni, hogy azt higgye, hogy gazdag vagyok?
Figyelt kérdés
Ülésfűtéssel, tempomattal, beépített rádióval és légkondival szeretném.2021. júl. 18. 20:20
1/37 anonim válasza:
Olcsó meg a menő az nem fér meg egymás mellett...
2/37 anonim válasza:
Meg olyan kis kulccsal nyitható szekrénnyel. ~Kevin, reszkessetek betörők
4/37 anonim válasza:
Ilyen palik vannak... legközelebb értem jön valaki elkérem a törzskönyvet.
5/37 anonim válasza:
Miért jó kamuval indítani? Mi lesz, ha bejon a csaj? Minden randira berelsz egy autót?
6/37 anonim válasza:
Mi lenne, ha csak normálisan felöltöznél hazudozás helyett. Ha bejössz neki, és sűrűn lesz randi, akkor minden alkalommal ez belefér? Nem beszélve ha lebuksz, akkor ezt sosem bocsátja meg.
7/37 anonim válasza:
Én nem vágom amúgy, mi ez az autó mizéria. Az exem 20 éves tragacsa nem 1x szarban hagyott minket és lerobbant alattunk. Nem az autója miatt voltam vele.
9/37 anonim válasza:
Menő autót szerinted olcsó bérelni? Pl ha egy Ford Mustangot szeretnél bérelni, akkor a kaució 500 ezer, és 50 ezer forint/nap a bérlés. Ezt gondolom nem tudod letenni, aztán utána meg ott lesz a bukta mikor a csaj rájön, hogy átverted, és nem azért fog dobni, mert nincs pénzed, hanem mert hazudtál.
10/37 A kérdező kommentje:
9 - nem, de személyi kölcsönnel simán menne
2021. júl. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!