Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag férfiaknak csak fiatal és extraszép nő kell?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy tehetős férfiba. Nem érdekel a pénze, akkor is szeretném, ha tanár lenne. Mondjuk ha tanár lenne, valószínűleg jobb esélyeim lennének nála. Nem vagyok gyönyörű és fiatal sem, sajnos végzettségben is messze elmaradok tőle. Menő sem vagyok. Történhet olyan csoda, hogy mégis rám néz? Én 35 éves vagyok, ő 43.

2021. jún. 29. 19:11
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
34%
Női incel próbálkozás, valami nagyon rossz TROLL kérdés formájában.
2021. jún. 29. 19:17
 2/41 anonim ***** válasza:
80%
Incelnek incel, de nem nő 😂
2021. jún. 29. 19:23
 3/41 anonim ***** válasza:
90%
Miből gondolod ezt? Egyáltalán mi az a közös program amiből kijött, hogy te szerelmes vagy belé? Akkor ő nem lehet ugyanúgy szerelmes? Randik voltak?
2021. jún. 29. 19:31
 4/41 anonim ***** válasza:
61%

Incel?

Akkor ezek szerint nem létezik olyan nő, aki tehetős férfit akar magának, de magát nem érzi elég jónak hozzá?

2021. jún. 29. 19:33
 5/41 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és nem értem az incelezést. Nem voltak közös programjaink, ha nem derült volna ki, plátóiak az érzéseim.
2021. jún. 29. 19:43
 6/41 A kérdező kommentje:
4, velem pont ez a helyzet. Azt látom, hogy a tehetős, "menő" férfiak mellett nálam sokkal szebb és fiatalabb nők vannak. Vagy orvos, ügyvéd stb. nők, én ezt a lécet sem ugrom meg.
2021. jún. 29. 19:45
 7/41 anonim ***** válasza:
28%

Gyenge kamu kérdés. Ha komoly kérdés lenne, nem ezen lovagolsz, hogy gazdag, miközben semmit se írsz róla, vagy hogy milyen kapcsolatban vagytok.

Egy szerelmes nő cirka 4-5 oldalon nyálazna.

2021. jún. 29. 19:47
 8/41 A kérdező kommentje:
Nem kamu, de én nem vagyok álszent. És nem, pont nem érdekel a pénze. Le is írtam, hogy nekem még jobb is lenne, ha egyszerűen csak egy átlagos ember lenne (anyagiakban), mint én. Megmagyaráznád kérlek, hogy milyen hasznom származik a pénzéből? Csakis hátrány, mert labdába sem rúghatok a szebbnél szebb nők mellett.
2021. jún. 29. 19:50
 9/41 anonim válasza:
68%
Ha elé állsz, valszeg rád fog nézni. Van nője egyébként?
2021. jún. 29. 19:54
 10/41 A kérdező kommentje:
Igen. Elég gyakran váltogatja a nőit (vagy a nők gyorsan dobják ki :) )
2021. jún. 29. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!