Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiaknak csak fiatal és extraszép nő kell?
Kedves kérdező.
Akkor most lefordítom neked azt amit a 17 írt.
Az eleje szép és jó, még igaz is. Aztán ahogy tudtára adod hogy szereted, onnantól kezd veled játszadozni, hiszen az egója már meg lett táplálva alaposan.
És igen, eszébe fogsz jutni ha nem lesz nője, minden bizonnyal mint tartalékjátékos akit madzagon rángathat.
És féltékeny is lesz ha lesz pasid, ez is igaz, de nem miattad, hanem mert sérül a férfiassága, és nem vesz el senki tőle, hiszen soha nem is akar téged igazán.
Szivi.
31, nem hinném, hogy ő ilyen alkat, de ez is egy olvasat.
32, nehezen tudom elképzelni, hogy egy 50 éves nő szebb legyen, mint egy 20 éves. A maga korosztályában biztosan kimagasló, de egy fiatallal szerintem nem nyeri meg a versenyt. Persze nem láttam az illetőket, úgyhogy nem tudhatom. Igyekszem tenni magamért.
Ha agyilag még itt tart hogy csak friss pipi meg szex legyen, akkor nem sokat lehet tőle várni.
Ha meg a nagy semmiert (azaz semmit nem tett azert,hogy)szereted, akkor kapásbol buta libának le is irtad magad. Es vagy szórakozik veled is akkor, vagy nem.
Az idosebb nők meg azert is tudnak huszineveseket felulirni mert ők már igazi nők. Es profik is.
Sajnos nem sok sanszot látnék,rá,főleg olyan hátérrel
amiket írtál,hogy gyorsan váltogatja a szebbnél szebb csajokat.. :-(
Mindazonáltal, sosem lehet tudni,szóval feladni nem kell,
de akkor egy bizonyos időn belül ki kell deríteni valahogy,
mert éveket erre ne szalassz el az életedből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!