Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiaknak csak fiatal és extraszép nő kell?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy tehetős férfiba. Nem érdekel a pénze, akkor is szeretném, ha tanár lenne. Mondjuk ha tanár lenne, valószínűleg jobb esélyeim lennének nála. Nem vagyok gyönyörű és fiatal sem, sajnos végzettségben is messze elmaradok tőle. Menő sem vagyok. Történhet olyan csoda, hogy mégis rám néz? Én 35 éves vagyok, ő 43.2021. jún. 29. 19:11
21/41 anonim válasza:
akkor tulajdonképpen nem kell letenned róla. Ez így lehet reális. Tőle láttál szikrát, vagy észrevett, vagy bármilyen.visszajelzés?
22/41 A kérdező kommentje:
Néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy igen. Nagyot beszélgettünk és úgy tűnt, hogy bejönnek neki a poénjaim :) Tudom, ez nem olyan nagy dolog. Mivel alapból egy nagyon kedves ember, nem tudom kizárni, hogy ő mindenkivel ilyen és félek, hogy csak én látom bele a pluszt. Tényleg elég nagy a szakadék közöttünk minden értelemben.
2021. júl. 1. 12:52
23/41 anonim válasza:
Hát mindegy... neked most abból kell kiindulni, hogy nála is volt valami. Mennyi ideje tart ez? Fél évet rászánnék azért. Ne hagyd elveszni, ha megélheted.
24/41 A kérdező kommentje:
Körülbelül fél éve :) Soha nem kezdeményeztem, nem is illegettem-billegettem magam. Mondhatjuk, hogy fél éve fáj.
2021. júl. 2. 13:26
25/41 anonim válasza:
"Akkor is szeretném ha tanár lenne." ... és ha asztalos vagy egyéb fizikai dolgozó?
26/41 anonim válasza:
Nem jelent semmit, hogy szebb női voltak, a kérdés az, hogy tetszel neki vagy sem? Döntéshelyzetben vagy: akarod, hogy fájjon tovább, vagy teszel azért, hogy jobban megismerd. Kérdésedből ítélve úgy gondolom megismerésére hajlassz, mit veszíthetsz, ha elhívod sétálni? Benne van a pakliban, hogy elutasít, de legalább könnyebben elfelejted, hisz mindent megtettél.
27/41 anonim válasza:
"Elég gyakran váltogatja a nőit (vagy a nők gyorsan dobják ki :)"
Kedevs kérdező, őszinte leszek veled:
Egy jómódú, kedves, jóképű férfi, aki válogathat a nők közül (szerintem inkább ő cserélgeti őket) nem valószínű, hogy egy 35 éves átlagos külsejű nővel fog kezdeni, mint te.
Éppen azért, mert vannak jobb opciói (értsd: fiatalabb, szebb nők, akikkel még családot is alapíthat, ha szeretne).
Sajnálom, hogy ez van, de szerintem neked is jobb, ha ezt elfogadod és reálisan látod.
28/41 anonim válasza:
A gazdag férfiaknak csak fiatal és extraszép nő kell?
Általában igen,persze biztos vannak kivételek.
29/41 A kérdező kommentje:
25, persze, csak szerintem egy asztalos úgy 10x jobban keres mint egy tanár, egy fizikai munkás is. Arra céloztam, hogy ha nem lenne tehetős, én akkor is szeretném.
2021. júl. 27. 12:00
30/41 A kérdező kommentje:
27, nem haragszom, őszinte válaszokat szerettem volna és meg is kaptam őket!
2021. júl. 27. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!