Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos a nők egy részéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a nők egy részének az egzisztencia akkor is ha csakis szexkapcsolatról van szó?

Figyelt kérdés

Valamelyik nő magyarázza már el legyen oly szíves hogy mit számítanak az anyagiak egy olyan esetben amikor kizárólag alkalmi, vagy rendszeres szexkapcsolat keresésről van szó!

Azokhoz a nőkhöz szól a kérdés akik nem kizárólag párkapcsolatban éltek ezidáig.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit számít pontosan a szemetekben ilyenkor az hogy az illetőnek van-e például kocsija, vagy ha van lakása ahol egyedül él, számít-e hogy övé-e és milyen értékű?

Azt a részét hogy legyen hol dugni azt értem, azért vonzó ha van lakása ahol egyedül él.

De a többit nem

2021. okt. 24. 10:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
Mert egzisztenciát az életrevalóbb emberek tudnak teremteni. Ők pedig vonzóbbak.
2021. okt. 24. 10:26
 2/21 anonim ***** válasza:
62%

nem fontos a noknek, ne abbol indulj ki, hogy a magukat nonek kiado incel trollok mit irkalnak ide ‘L/24’ es hasnolo alairasokkal.

annyi boven eleg, ha egyedul el az illeto (ez nem anyagiassag, inkabb kenyelmi szempont, senki nem akarja szex utan/elott az anyjat meg a lakotarsat kerulgetni), illetve annyira ne legyen csoro, hogy ha beulunk valahova, meg tudjon venni egy-egy italt, magank, nem nekem, esetleg egyszer-egyszer meg is hivhat, igen.

ha ezek megvannak, senkit nem fig erdekelni, hogy a lakas sajtja-e, van-e autoja vagy hogy mennyi a havi fizuja. mert lenyegtelen, ugyse hosszutvara/komolyra tervezek vele. sokkal fontosabb, hogy a szex millyen.

2021. okt. 24. 10:28
 3/21 anonim ***** válasza:
60%

Honnan veszed, hogy ez alapján választott?

Amúgy jó gy sikeres férfi vonzóbb. A kisugárzása is más.

2021. okt. 24. 10:34
 4/21 A kérdező kommentje:

Nyilván az a legfontosabb hogy vonzó legyen a férfi és jó legyen vele a szex

De miért jelenik meg külön elvárásként az hogy legyen egzisztencia?

2021. okt. 24. 10:44
 5/21 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy megjelenik?
2021. okt. 24. 10:47
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Közelítsünk máshonnan... Egy csinosabb nő szexkapcsolatra válogathat a jobbnál jobb pasik közt. Tehát ha van 10 vonzó jelölt, akkor igenis újabb szempontok is képbe kerülhetnek, pl. az egzisztencia. Ha én most szexkapcsolatot keresnék - nem keresek -, akkor tuti, hogy olyan partnert választanék, aki a jelentkezők közül a "legmenőbb" minden szempontból.
2021. okt. 24. 10:58
 7/21 anonim ***** válasza:
20%

Hagyjátok már abba ezt az idióta "incelezést"! Minden kérdés alatt van egy hülye aki beírja, mintha valami kényszeresség lenne nála!

Én legutóbb egy 41 éves nővel ismerkedtem. Mivel férje volt, és egy 7 éves gyereke, ezért kizárólag szexkapcsolatról volt szó. Mégis 3 napig faggatott az életemről. Mivel foglalkozom, mennyit keresek, van-e saját lakásom, anyámék elég messze vannak-e, stb.!

Közben neki semmije nem volt, csak egy közös hitel a férjével, meg egy 7 éves oldalkocsi!

2021. okt. 24. 11:06
 8/21 A kérdező kommentje:

6# válaszát elfogadom, elég meggyőző és értelmes, nem értem minek kellett lepontozni

7# nyugi, kit érdekel az incelezés?

Csak az előző kérdés (amiben a téma felmerült) révén említették meg mint trollgyanúsakat, nem nekem szólt

2021. okt. 24. 11:12
 9/21 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Nyilván azok pontoztak le, akiknek "fáj az igazság" és akik szerint a nőknek esélyt kellene adni bárkinek, aki szemet vet rájuk. Én pl. társkeresőzöm (nem szexkapcsolatot keresek) és többször előfordult, hogy elutasítottam valakit, főleg távolság miatt, erre elkezdett győzködni, hogy adjak esélyt... Nem értették meg, hogy nálam közben ott állnak sorban azok, akik megfelelnek a szempontjaimnak, akkor inkább közülük választok...
2021. okt. 24. 11:21
 10/21 anonim ***** válasza:
24%

9-es!

Nem tudom, hogy most szándékosan provokálsz, vagy egyszerűen rossz az értőolvasásod!

Az ég világon senkit nem érdekel, hogy nálad hányan állnak sorban!

A kérdés az volt,hogy MIÉRT FONTOS A NŐK EGY RÉSZÉNEK AZ EGZISZTENCIA, AKKOR IS HA KIZÁRÓLAG SZEXRŐL VAN SZÓ?

Te saját bevallásod szerint nem szexkapcsolatot keresel. Akkor minek irkálsz ide? Vagy debil vagy, vagy provokátor!

2021. okt. 24. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!