Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsővel, átlagot meghaladó egzisztenciával megkaphatok olyan pasikat, akikről minden nő álmodik?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 13:54
1/16 anonim válasza:
Nem tudom, milyen pasikról álmodik minden nő, de szerintem a pasik általánosságban vizuálisabbak, mint anyagiasak, szóval én amondó lennék, hogy nem nagyobb eséllyel, mintha átlagos külsővel és átlagos egzisztenciával próbálkoznál.
2/16 anonim válasza:
Ha van pénzed, van minőségi punci.
3/16 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért: nő vagyok, a kérdésem nem nőkre vonatkozik!
2021. okt. 7. 13:56
4/16 anonim válasza:
Előbb tegyél róla, hogy átlagon felüli külsőd legyen az átlagon felüli egzisztenciádat kihasználva és akkor igen.
5/16 anonim válasza:
Milyen az az átlagos külső? Milyen belső párosul hozzá? Milyen pasikról álmodtok?
Engem egy nőnek csak a külső-belső tulajdonságai érdekelnek. Minden más csak körítés, ráadásul nem állandó.
6/16 anonim válasza:
Ha csóró az a pasi és goddigger, akkor igen. Van közük is ilyen. Bár az ilyenekről nem álmodik minden nő.
7/16 anonim válasza:
5, De cuki vagy. Hogy magadra vetted a kérdést, mintha rólad álmodna minden nő. 😂
8/16 anonim válasza:
Csak a magam nevében beszélhetek, más férfiak nevében nem. Értem én, hogy sokan szeretik fekete-fehéren látni a világot, szerintem azért picit színesebb. Nem lehet általánosságban beszélni se férfiakról, se nőkről. Nem vagyunk egyformák, hiába. 🤷♂️
10/16 anonim válasza:
Ritka az, amikor a ferfiakat kilora veszik meg a nok. Ha kitartoan keresel biztos talalsz egy eladoban levo ferfit, de biztos erre vagysz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!