Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya nő esélytelen?
Szóval én eddig sem nagyon kezdeményeztem privátokat az itteni "csúnya nő vagyok nem kellek senkinek" típusú kérdéseknél. És most jól látszik milyen jól tettem.
Itt már tisztán látszik hogy nem az a bajuk hogy nem kellenek senkinek, hanem az hogy ronda és igénytelenül kövér létükre nem kellenek a felső 20%-hoz tartozó jópasiknak, még szexre sem.
Juj, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet
Nem a csövesekről és öregekről beszélek hanem a korotokbeli férfiakról, akik közül akad néha olyan aki még az olyanoknál is próbalkozik mint a kérdező.
Elég sajnálatos inkább hogy a férfiak milyen undorító szintre adják le sokszor az igényeiket.
Nem sírnotok kéne hanem örülni a fejeteknek, hogy nőnek születtetek!
"Miért próbálsz egyetlen sémát ráhúzni mindenkire?"
Talán azért mert minden nő hasonlóan viselkedik
Ezt használják ki a férfiak, és ez a női viselkedésminta ami a jellemző a csúnyáknál éppúgy mint a szépeknél
17-es, ugye most csak viccelsz?
Melyik lány akar itt ismerkedni a sok frusztrált, nőgyűlölő pasi között?
Aki nem az, annak van párja, aki meg fröcsög annak értelemszerűen nem sok köze volt nőhöz.
Arról nem is beszélve, hogy igaz nem volt kontaktjuk 3 lépésnél közelebb nővel, de nekik tiktok meg insta kaliberű csaj kellene, mert "ők az átlag".
Köszi, inkább kihagynám.
Ismerkedek inkább máshol...
Vagy ismerkedj az itteni hájfétisesekkel, tuti pálya neked
Csak oda nem fogyni, hanem hízni tanácsos, 100 kiló alatt esélytelen, hajrá!
18#
"Arról nem is beszélve, hogy igaz nem volt kontaktjuk 3 lépésnél közelebb nővel, de nekik tiktok meg insta kaliberű csaj kellene, mert "ők az átlag"."
Ez nem igaz!
Én például már rengeteg prostival voltam, és barátkozni is tudok nőkkel, csak a párkapcsolat téma reménytelen. Bár az itteni kínálatot elnézve szerencsésnek is érzem magamat ebben a helyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!