Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 lettem, mi legyen most?

Figyelt kérdés
Röviden a történetem: 22 évesen lett az első komolyabb párkapcsolatom egy 9 évvel idősebb férfival, majd utána még két kapcsolat jött, egy 12, illetve egy 11 évvel idősebb férfival. Az utolsóval való szakítás nagyon megviselt, 2 évig csak alkalmi kapcsolataim voltak. Most 37 évesen a 40-es férfiak jönnek be, nekik viszont mintha láthatatlanná váltam volna. Azok, akik feltűntek az utóbbi időben vagy házasok vagy huszonéves nőik vannak. Erre ugye én egy szót sem szólhatok... Tényleg ilyen öreg egy 37 éves egy negyvenesnek? Kérlek ne írjátok, hogy nézegessek az 50-es korosztályban, mert megpróbáltam és nem jönnek be, 0 vonzalom, 0 izgalom. Akkor ez ennyi? Miért lettem láthatatlan, ha 2 éve azért még úgy éreztem, hogy meg-megnéznek? (Nem híztam meg vagy ilyesmi.) Nők, van valakinek hasonló tapasztalata?

2021. okt. 22. 19:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
63%

Már vártam, hogy valamelyik jó képességű mikor böfögi ide, hogy "incel"!

Komolyan, ezt a szót valaki ismeri vajon ebben az országban ezen az oldalon kívül?

2021. okt. 22. 20:23
 12/33 anonim ***** válasza:
32%
Nézd Kustanczi Lia is 37 éves de sok férfi rajongója van ahogy több más nőnek ebben a korban. A kérdés hogy nézel ki, mennyit költesz magadra, milyen a stílusod szóval összeségében mi vagy. Ha leharcolt a külsőd és egyszerű az egész lényed akkor a tehetős 40-eseknek ebben az országban érthetően nem kellesz ahogy K Lia félek nőknek áll a világ, a csóró 40-esek meg neked nem kellenek. Ha ilyen vagy nem tennéd fel ide a kerdest [link]
2021. okt. 22. 20:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ferfi epp ennyi idosen valik, vagy nem sok valasztja el a valastol. Eselyes korosztaly.
2021. okt. 22. 20:40
 14/33 A kérdező kommentje:

Mi az az incel riadó?

12, nem úgy nézek ki, mint K. Lia, de adok magamra. 35 éves koromig megfeleltem, 2 év múlva már nem?

2021. okt. 22. 20:40
 15/33 anonim ***** válasza:
52%

Ebbe jobb, ha beletörődsz. Ez csak rosszabb lesz.

Ugyanakkor egy jó hírem van: bár tövényszerű, hogy a neked bejövő férfi korosztálynak te már nem fogsz bejönni és egyre kevésbé fogsz bejönni, a szerelem bármikor beüthet és akkor borulnak a törvényszerűségek.

2021. okt. 22. 20:52
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy a 40-es pasik tömegesen 20 éves lányokkal vannak. Maximum álmukban. Miért fanyalodna egy fiatal lány egy papára? AMúgy inkább hozzád öreg egy 45 éves.
2021. okt. 22. 21:13
 17/33 A kérdező kommentje:
Azért, amiért anno én is idősebbekkel voltam. Mert sármosak, magabiztosak, tapasztaltak, két lábbal a földön állnak, már megteremtették a hátterüket, képesek férfiként viselkedni.
2021. okt. 22. 21:47
 18/33 anonim ***** válasza:
13%

10 👍

Napi 3-4 ilyen "lehúzom a rolót x évesen mert nem kellek csak a százéveseknek" baromságot megbízhatóan hoznak 😆

Nő ilyen szánalmas módon nem alázná magát hogy felmondja az incelek hülyeségeit mint egy leckét arról hogy tudja hogy hol a helye: sokszor már 28 évesen is az ötvenesek mellett.

2021. okt. 22. 21:52
 19/33 anonim ***** válasza:

Tagadj le pár évet :) kamuzni nem szép de ha nem látszik …,sikerülhet így.

Sokan úgy szűrnek társkeresőn is h 30 ig…

2021. okt. 22. 21:54
 20/33 anonim ***** válasza:
9%
Na, ez is kamu kérdés. Hozza a szokásos hülyeség a #17-es.
2021. okt. 22. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!