Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe szerelemes lettem és én is lány vagyok mi legyen?
Most jól figyelj.
Leírtad hogy beleszerettél egy lányba. Akkor most miért mondod azt, hogy nem vagy az? Mindegy hogy szeretkeztél vele vagy sem. Nem az a lány a leszbikus, aki szeretkezik egy másik lánnyal, hanem az, aki szereti is a másik lányt, illetve élvezi amit csinál. Ha csak kényszerítik akkor már nem leszbikus, te azért vagy az, mert beleszerettél egy a saját nemedbe tartozó egyénbe. Most már mindegy, hogy elmondtad-e neki, vagy hogy tudja-e, vagy csinálnál-e vele valamit. Most már leszbi vagy, és ezen nem változtat semmi. Akkor mondhatod el magadról hogy nem vagy az, ha már nem vágyódsz rá. Ha majd nagyon szeretni fogsz egy fiút, és össze is jössz vele, de továbbra is vágysz majd egy lányra, akkor attól, hogy jársz egy fiúval még mindig leszbi leszel. Ha hiszed ha nem. Sajnálom, hogy ezt tőlem kell hallanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!