Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire füst ha ömlengtem egy lánynak arról hogy mennyire nem szeretnek a nők, meg miattuk lettem alkoholista is és megsajnált a végére és belement hogy legyen 1 db szex?
Nekem kissé hihetetlen ez a "szánalomszex" dolog, vagyis számomra elképzelhetetlen, ezért halkan megkérdezem, nem lehet, hogy amúgy tetszel neki, lenne nála esélyed? Csak az önbizalomhiányod miatt nem vetted még észre... aztán nem tudom, nem szeretnék benned értelmetlen reményt keltetni, szóval bocsánat, ha hülyeséget írok.
Az alkoholizmus pedig egy nagyon allattomos, romboló és végül halálos betegség. Mindenféleképpen keress fel egy szakembert, járj el hetente többször AA-gyűlésre, vagy feküdj be egy rehabra. Fiatal vagy még, kár lenne érted! Előtted az élet, ha dolgoznál rajta, lehetne teljes, boldog életed és szép családod (vagy amit szeretnél).
Kérlek, gondolkozz el ezen! Remélem mihamarabb eljutsz a "mélypontodra", és elkezded akarni a változást. Nagyon sok emberen segítettek már, egészen biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülne, ha megszületne a komoly elhatározás (tapasztalatból írom, ismerek sok ilyen embert).
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!