Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan pasival aki 28 évesen már 10 éve alkoholista viszont leszokóban van?
Én férfiként végigjártam már ezt az utat egy kapcsoltban.
Volt egy erősen drogfüggő volt a barátnőm. Voltak időszakai mikor nem csinálta hónapokig, de végül mindig visszaesett.
A függőség szerintem nem változtat azon hogy drog vagy alkohol, nő vagy férfi az illető.
A függő az függő.
Ennek tükrében (tudom, hogy férfiként nem kéne ide válaszolnom) én nagyon messziről kerülöm azokat az embereket akiknek valamilyen függősége van.
A környezetemben 10-ből 1-2 olyan függő volt aki le tudta tenni az anyagot vagy az alkoholt.
Ők is csak azért mert az orvos beparáztatta őket, hogy meg döglenek ha nem hagyják abba.
Nem most jöttem le a falvédőről. 10 év alkoholizmus után nem lehet csak úgy jól lenni. Ebben nem hiszek. Küzdelmes, hosszú út vezetne a normális élethez még innen... Ha egyáltalán
...
Múlt héten a karrier topikban épp azt fejtegetted, hogy jah nem sikerül párnaponta kora iszod magad..
Valami zavar van az erőben nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!