Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a párja alkoholista volt? Hogyan sikerült leszoknia? Vagy nem sikerült, és szakítottatok emiatt?
Egy alkoholistát ismerek, aki tényleg végleg le tudta tenni az italt.
De ehhez az kellett, hogy ittasan okozott balesetet, és meghalt a vétlen autó utasa.
Én komoly alkoholista voltam. Minden nap ittam és nagy mennyiségben. A párom elég türelmes volt. Aztán rájöttem, hogy ez nem jó nekem. Valahogy a tudatalattim megértette, hogy rosszat teszek magamnak ha iszom. Nem kellett leszokjak, egyszerűen egyre kevesebbet ittam, aztán egyre több nap semmit nem ittam. Most vagy két hónapja nem ittam semmit de nyáron ha iszok egy sört akkor nem kívánom a következőt. Nálam talán a vezetés váltotta fel ezt a szokást. Vezetni sokkal jobban szerettem mint inni. Szóval kell egy belső indíttatás és egy ivásnál jobb elfoglaltság.
Ha gondolod beszélhetünk privátban az alkoholizmusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!