Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hanyadik randin mondjam el a lánynak hogy alkoholista vagyok?
lányok, titeket sokkolna ez az információ mondjuk a 2. randin?
csevegnénk aztán egyszercsak kicsúszna a számon hogy én egyébként alkoholista vagyok, erről tudnod kell, ha velem kezdesz...
F/28
Akkor ennyi volt, aki alkoholista az így járt? Ne akarjon normális életet?
Gyógyulóban vagyok, máshogy akarok élni.
Az alkoholizmus egy életen át kísér, csak lehet józanul is élni. Én már hordozni fogom ezt a betegséget amíg élek.
Viszont ma már nem vedelek, nem úgy élek mint régebben, amikor naponta leittam magam 1 liter töménnyel
Ha gyógyulófélben vagy, nem azzal indítanék, hogy alkoholista vagy.
Mondd azt, hogy volt egy ilyen problémád, de minden erőddel azon vagy, hogy túllépj rajta, jelenleg xy ideje vagy tiszta, és jobbnak látod, ha ezt elmondod.
De amúgy kiszúrni ha valaki olyan brutál módon alkoholista. Nálunk is van a családban, volt egy élettársi kapcsolat (+gyerek) akit másik nőért hagyott ott, de apai feladatait ellátja, jónak tűnik a már soksok éves új kapcsolata is. Oké, nem a legjobb példa, de piának nem volt hozzá köze, hogy elváltak útjaik.
Nincs minden veszve. Vannak olyan nők, akik szeretnek megmenteni és ők is mindent megtesznek a sikerért. Ilyet keress, ne olyat, aki visszahúz.
Sok sikert!
1,5 évet nem ittam egyáltalán alkoholt, 2 hónapja "visszaestem", azóta csak alkalomkor iszom (buliban)
Zugivás nem volt azóta, se részegeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!