Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan férfival aki alkoholista, de bő 1 éve egyáltalán nem ivott alkoholt?
Vállalom a betegségemet.Gyógyuló alkoholista vagyok.
Fiatalon belecsúsztam az alkoholizmusba, majd egy évtizeden át semmi más nem érdekelt csak az alkoholmámor.
Máshogy akartam élni. Mindent újra akarok kezdeni.
Mindenki megérdemel egy második esélyt a normális életre?
"Miért, mit művelek én az oldalon?"
Kétnaponta, de van hogy még aznap merőben ellentétes véleményt ésvagy élethelyzetet fogalmazol meg a párkapcsolatról, a nőkről?
Ha elmondod az elején őszintén akkor soha.
Abba a pillanatban amikor kimondod azt a szót hogy alkoholista voltál, véged van. Erre találtak ki a “ Jóisten nem mossa le rólad “ mondást . Kb mintha azt mondanád hogy börtönviselt vagy.
Soha ne használd ezt a szót. Tagad le, kamuz!! Mond hogy sokat buliztal , vallási okból nem iszol akármi de soha ne mond el őszintén.
Én 7 éve nem írtam egy kortyot se se amikor szoba kerül és bevallom hogy gondom volt az alkohollal azonnal bukik a szóra, és nem csak a csajoknak hanem bármilyen körülmény között . Onnantól más emberként kezelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!