Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan férfival aki alkoholista, de bő 1 éve egyáltalán nem ivott alkoholt?
Vállalom a betegségemet.Gyógyuló alkoholista vagyok.
Fiatalon belecsúsztam az alkoholizmusba, majd egy évtizeden át semmi más nem érdekelt csak az alkoholmámor.
Máshogy akartam élni. Mindent újra akarok kezdeni.
Mindenki megérdemel egy második esélyt a normális életre?
#11 Hello ismerjük egymást?
Vagy honnan tudod hogy milyen a külsőm?
Azért kosz ezt a hízelgő jellemzést! 🤪🤪🤪
34%-os, olvasási / szövegértelmezési problémáid vannak?
Amit írtam, azt a kérdezőről írtam! Hogy tökmindegy, hogy bevallja-e, hogy hosszú ideig alkoholizált, annyira taszító a külseje (már többször kirakták itt a portréját imgur-ra, úgyhogy szörnyülködtem rajta eleget), a belső tulajdonságait meg szerintem fölösleges is ecsetelnem, aki az eddigi itteni ámokfutásait nyomon követte, az úgyis tisztában van velük.
"annyira taszító a külseje (már többször kirakták itt a portréját imgur-ra, úgyhogy szörnyülködtem rajta eleget"
És akkor mi van ha ronda vagyok???
Milyen kiéltségről beszélsz? Ha ronda vagyok és emiatt undorodik tőlem egy nő, az majd a személyiségem miatt nem fog undorodni? IMádom amikor megcsillan a női logika.
Össze vissza beszélsz.
Nem tehetek róla hogy a génlottón gyenge számokkal játszottam.
"Milyen kiéltségről beszélsz?"
Ezzel ugye, még véletlenül sem arra akarsz kilyukadni, hogy az alkoholizálás egyáltalán semmilyen változást nem okozott a fejeden?
"Ha ronda vagyok és emiatt undorodik tőlem egy nő, az majd a személyiségem miatt nem fog undorodni?"
Nem. Aki alapból undorítónak talál, azon sosem fogsz változtatni. Viszont ha a személyiséged nem lenne ennyire undorító, akkor talán akadna olyan, számodra is szóba jöhető külsejű nő, aki talán már nem undorodna tőled, sőt, urambocsá' képes lenne férfiként is elfogadni. Esetleg nem ártana végiggondolni, mi lehet annak az oka, hogy te itt közmegvetés és közröhej tárgya vagy. Nem a genetikád, mivel a többség - velem ellentétben - nem látta a képedet.
Ne reménykedj, sose leszek a kisangyalod.
De ha választ vársz: természetesen az, amit ez a lekezelő stílus, ami most megnyilvánult, is pontosan tükröz: hogy mélyen, legbelül az a meggyőződésed, hogy a nők vannak a férfiakért. És hogy ezt semmilyen körülmények között eszedbe sem jutna megkérdőjelezni, vagy mélyebb vizsgálatnak alávetni, nem hogy esetleg kiegyensúlyozottabb szemléletet megpróbálni kialakítani. Mondjuk őszintén: nem nézem ki belőled, hogy az alá-fölérendeltségen, mint viszonyulási formán, egyáltalán túl tudsz lépni.
Azt már meg sem említem, hogy képzelőerőd és kreativitásod gyakorlatilag NINCSEN.
Most nagyon-nagyon finoman fogalmaztam ám.
Tehát tudsz egyenesen is válaszolni a kérdésemre vagy megint össze vissza beszélni fogsz mindenfélét?
A pasik biztos imádják amikor így lefetyelsz a semmiről hosszasan...
Kreativitás XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!