Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha osszejonnetek egy ferfival, megkedvelnetek, esetleg beleszeretnetek, majd kesobb elmondana, hogy rejtett alkoholista, mi lenne a velemenyetek es mit tennetek?
Sajnos már voltam együtt alkoholistaval
Soha többet nagyon sok fájdalmat és keserűséget okozott nekem
Hülye és naiv voltam meg vak nem láttam a fától az erdőt
Ha negtudnam azonnal szakitanek , nem akarok megy egy ilyen szenvedést
N
Erzekeny bucsut vennek.
Miert nem akarsz leszokni?
Férfi vagyok,félig ide való csak,de volt egy titkon dohányzó exem,aki anyuka is volt. Most majd leszúrtok ,milyen jogon tiltok valakinek valamit is. Akkor ő milyen jogon....Mondtam ha már munkanélküli és van egy gyereke tegye le,pár honapon belűl ,1%ban legalább tegyen anyagilag a kapcsolatunkért ő is.
Ha már egész nap ráér néha ők jöjjenek be.
Először jött a pasi dolga járni a nő után,aztán nincs pénze a buszra szöveg, a kölcsönkéregetés tőlem(meg titokban 5 embertől) aztán a mi kis család vagyunk pasi tartsa el a nőt és a gyerekét. Mikor elhagytam havi 45 ezres jövedelemre 250 000 tartozása volt +amit kijelentett hogy nekem nem ad meg. K..lett belőle bárkivel lefeküdt aki cigizését támogatta. Na meg szìvbetegen ment a hell is titokban.
Szó ami szó rejtett szenvedélybeteggel sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!