Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknál a legapróbb jellemhiba is kizáró ok a nőknél, ezzel szemben rengeteg még full alkoholista nőnek is van párkapcsolata?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 13:02
1/13 anonim válasza:
De várj csak... Ezelőtt azt írtad te is alkoholista voltál. :D
2/13 A kérdező kommentje:
Voltam az is, alkoholista fórumon rengeteg nővel írtam akiknek alkeszként is van párjuk.
2017. dec. 15. 13:05
3/13 anonim válasza:
Mert a férfiak a mozgó szemetet is megdugnák, a nőknek meg általában többre van szüksége egy faroknál.
4/13 anonim válasza:
Túlparázod amúgy. Kapuzárási pániknak hívják szakszerűen.
Akinek nem jössz be, az neked sem jön be. Nem kellene idegeskednek olyanért, hogy nem akarnak téged, akiket te sem akarsz.
5/13 Heart of Darkness válasza:
Én biztos, hogy nem jönnék össze alkoholista nővel. Aki meg igen az valószínűleg hasonló szinten van.
6/13 anonim válasza:
3# a kèrdező pont fordìtva gomdolja. Ami persze hatalmas baromsàg.
7/13 anonim válasza:
2 méteres vagy azt irtad egy kerdesedben keress magas nőket
8/13 anonim válasza:
10 kezemen se tudnám megszámolni, hogy hány semmirekellő, igénytelen, alkoholista pacákot ismerek aki mellett évek óta van nő. Hasonló hasonlót vonz, a debilek megtalálják egymást.
9/13 anonim válasza:
Ha a férfiak összejönnének drogos, alkoholista nővel, az a férfiakat minősíti
10/13 anonim válasza:
9 én összejönnék de engem kerülnek valamiért életemben nem làttam még sajnos miattam azok egy ketten én kurvàra rejtozkodo eletet élek emiatt sose talàlnak meg a lànyok akiket keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!