Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biztonságos olyan férfival járni aki alkoholista volt és erősen dohányzott?
Sajnos nekem van erről egy rossz tapasztalom. Mégpedig az, hogy pár hónapra szól a javulás, utána újrakezdi.
21/L
Családban én is azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés ember szokik le tényleg, inkább csak hosszú szünetet tart.
Aztán jön valami probléma, betegség, munkahelyi feszültség, esetleg előkerül valami régi cimbora, és akkor lecsúszik egy pohár, meg egy szál cigi mellé, aztán másnap is, az elején még jól hangzó indok is volt, hogy kórházba került az anyukája, hogy ki fogják rúgni a munkahelyéről.
Aztán pár hónap után már indok sem kell, hiszen az ember csak lázíthat egy kicsit a saját kakásában.
Persze, ahogy olvaslak, te már eldöntötted, hogy belevágsz, csak megerősítésre vágysz.
Pedig hidd el, a komoly piálás lehet, hogy "marhajópasi" külsejének nem hagyott nyomot, de szellemi és lelki sérülések nem is látszanak...
Matematikailag igazolható, hogy az összes alkoholista eredetileg absztinens volt és csak tejet ivott.
Szóval ha ittál tejet, belőled is lehet "szeszkazán".
Az igazság meg az, hogy a jövőbe senki se lát bele. Se te, se én, se a többi válaszoló.
Egy biztos: ha te örökké azon fogod enni a kefét, hogy visszaesik-e, akkor neked is lesz esélyed tönkretenni a kapcsolatot. Pont annyi, amennyire félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!