Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már alkoholista párod? Milyen volt vele együtt élni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 18. 14:40
1/3 Heart of Darkness válasza:
Nem volt és valószínűleg nem is lesz soha. Képtelen lennék egy alkoholistával együtt élni. Elég volt tizenéves koromban.
2/3 anonim válasza:
Úgy is érvényes ha a másik is alkoholista volt?
Ittunk, ittunk és...ittunk...lezülve, részegen.
Jól megvoltunk. Aztán meguntam az ivást, helyette elkezdtem drogozni, de oda már félt követni, nem is engedtem, hogy “velem tartson”...szakítottam vele.
3/3 anonim válasza:
Én ittam egy jó ideig. Rémes volt velem élni. Nem voltam agresszív, ilyen mosolygós alvós tipusu részeg voltam, de akkor is .....
Már vagy 10 éve nem iszom, most nagyon jó velem élni, megértő vagyok, türelmes, kedves és odaadó. Régen pont az ellenkezője voltam.
De ha a kérdésed arra irányul hogy van egy alkesz ismerősöd és vele akarsz élni akkor a válaszom: NE TEDD
Nem fog megváltozni, 10 emberből 1-nek sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!