Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Kezdenétek olyan pasival aki az élete utóbbi 10 évében alkoholista volt, jelenleg pedig 1 éve józan?
Most 27 éves, gyakorlatilag 18 környékén belecsúszott az alkoholizmusba, az utóbbi évtizedet alkoholmámorban töltötte.
Az egész fiatalságot tönkretette az alkohol.
De változtatni akar, ezért 1 éve egyáltalán nem iszik.
Kezdenétek ilyen pasival, ha amúgy normális srác?
1-es ebben igazad van. Ugyanakkor azt nem veszed/tudod figyelembe venni, h ez a srác már megjárta a maga poklát és le tudta venni a konzekvenciát belőle... ez a legnagyobb ajándék/jutalom az életünkben pedig...tanulni a hibáinkból.
Végig ment egy rossz dolgon és megtanulta egy életre, h mire kell figyelnie. Talán ő jobban megérdemel egy esélyt, mint bárki más. Remélem sikerülni fog neki!
Ágnyeszka nagyon jól mondja.
Aki megjárta a poklot és legyőzte, azt már többé nem képes visszarántani. Velem is így történt.
Csak akkor kezdj vele, ha fel vagy készülve.
Tény, hogy kibírhatja egy alkoholista, hogy soha többet ne igyon. De mivel ez nem múlik el, örökké az marad, csak telnek az evek, es egyre kevesbe fogja kivánni.
Ha kepesnek érzed magad, hogy mellette állj ebben, csakis akkor.
Te sem ihatsz a társasagaban, ne legyél berugva, ne menjetek szórakozó helyekre... stb.
En ugy tudom,az alkoholista mindig az marad,csak eppen van olyan idoszak,mikor nem iszik...
Sokat kinlodtam a ferjemmel,mert gyakran berugott.Konyorogtem,veszekedtem,hiaba.Elzavartam,kulon voltunk egy hetig.Fut fat igert,h nem.iszik.
De ha egyedul van itthon,es nem.latom,szokott inni megis,elottem nem nagyon.
A hajlam benne marad.A legkissebb serelemre,gondra ,bajra,ujra az italhoz fordulhat.
Vagy a haverok,tarsasag kedveert.
Antialkoholista ferfit nehezen talalni sajnos.De aki meg az ,annak mas dilije van..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!