Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok mindig hibás?
Randizom egy sráccal de nagyon sokszor érzem magam erőtlennek egy-egy vita után.
Sokszor bánt meg egy-egy aprósággal és amikor mondom azt kapom hogy túl érzékeny vagyok. Sokszor sírok miatta mert valami kis pici dolgon összeveszünk és utána mindig lekezelően beszél velem. Állandóan magam hibáztatom ilyenkor.
Most is annyira hiányzik hogy kedves és szeretetteljes legyen velem de összekaptunk valamin és kinyomott.
Hiányzik a szeretet és a törődés. Szerencsétlennek és undorítónak érzem magam.
Hiányzik hogy kedves legyen velem de minél inkább próbálkozom kedves lenni vele annál jobban sérülök és aztán mindig megkapom hogy túl érzékeny vagyok.
Mit tegyek?
Próbálsz olyan érzelmeket kicsikarni tőle, ami nem ő.
Ez egy durva pasi, és aki ilyen érzéseket vált ki belőled azt dobd ki, vagy állj a sarkadra és nyugodtan pofázz vissza neki ha megbánt. Vagy ne is válaszolj neki ezután hogy kinyomott. Akkor se ha ír!
A randi már ilyen szarul sikerül de erolteted, erőlteted.
Annyira csodagyerek hogy megéri ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!