Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok mindig hibás?

Figyelt kérdés

Randizom egy sráccal de nagyon sokszor érzem magam erőtlennek egy-egy vita után.

Sokszor bánt meg egy-egy aprósággal és amikor mondom azt kapom hogy túl érzékeny vagyok. Sokszor sírok miatta mert valami kis pici dolgon összeveszünk és utána mindig lekezelően beszél velem. Állandóan magam hibáztatom ilyenkor.

Most is annyira hiányzik hogy kedves és szeretetteljes legyen velem de összekaptunk valamin és kinyomott.

Hiányzik a szeretet és a törődés. Szerencsétlennek és undorítónak érzem magam.

Hiányzik hogy kedves legyen velem de minél inkább próbálkozom kedves lenni vele annál jobban sérülök és aztán mindig megkapom hogy túl érzékeny vagyok.

Mit tegyek?

2021. okt. 19. 22:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Dobd ki a francba, azt tedd. Randiztok és te úgy ki vagy csontozva, mint egy 5-10 éves bántalmazó kapcsolatban sínylődő szerencsétlen.
2021. okt. 19. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Maradj ebben mivel ha vki egy minimális szeretetet mutatna feléd ilyen hozzáállással h "Szerencsétlennek és undorítónak érzem magam" simán elhajtanád a fszba h ennek a hülyének mi baja hát nem látja h milyen nyomorult vagy?! Ugyhogy ennyi.
2021. okt. 19. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Te csak trollkodsz, igaz?
2021. okt. 19. 23:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Talán olyanokkal ismerkedj, akik nem egy fogyatékos teknős érzelmi szintjén állnak. Ha neked jó, hogy semmibe vesznek és beléd rúgnak, akkor persze ismerkedj tovább vele, de ha szeretetre és törődésre vágysz, akkor olyat keress aki megbecsül.
2021. okt. 19. 23:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Van bennem egy jó nagy adag félelem mert sokan semmibe vettek és kihasználtak, emiatt szerintem messziről lerí rólam hogy ilyen kis nebáncsvirág vagyok
2021. okt. 19. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha ez azt is jelenti, hogy a múltbéli csalódások miatt paranoid mód túlreagálsz minden apróságot és támadásnak veszed, megsértődsz mindenen, akkor viszont magadon kell dolgoznod és jogos a reakciója a srácnak. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne több türelme hozzád, ne fordulhatna megértéssel a problémáid felé, de mindennek van határa. Konkrét példák nélkül nem fogja tudni senki eldönteni, hogy melyikőtökben van a hiba.

2021. okt. 19. 23:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Konkrét példák

Például nálam volt, és megette a vacsit amit magamnak készítettem és tudja hogy a kedvencem ez még nagyon rosszul esett nekem. Azt mondta hogy úgyis adtam volna neki is ami biztos igaz de én nem elvettem tőle dolgokat hanem adtam neki.

Elhallgatott kis dolgokat pedig én teljesen megnyíltam.

Sokszor megbánt és aztán el is ismeri hogy hibázott de sosem kér bocsánatot vagy sosem változtat.

Mindig kedveskedtem neki sütivel mert szereti de ő sosem kedveskedik nekem semmivel és ez is kicsit rosszul esik.

2021. okt. 19. 23:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben egy igazi seggfejt fogtál ki. Keress egy normális srácot.

2021. okt. 19. 23:37
 9/12 anonim ***** válasza:
40%
Legyél velem 🤔
2021. okt. 19. 23:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan képzeled a jövődet vele, ha már randi időszakban is ekkora paraszt?

Hidd el, csak rosszabb lesz. Mondd meg neki, hogy most fejezted be vele, és keress egy normális férfit!

2021. okt. 20. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!