Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spontán utcai megszólítással csak a szuper pasiknak lehet esélye?
Megdicsérné a ruhadarabomat egy vadidegen pasi. Az utcán. Csak úgy random.
Hát ez ahogy mondani szokás: ultimate cringe
"Perverz riadó!" állapotba rakja a lányokat?"
Mi ez a fogalmazás te jó Isten. :D
Sose fogom megérteni, hogy bizonyos férfiak miért az utcán szeretnének ismerkedni. Persze, sülhet el jól, például ha látsz egy lányt, aki a kedvenc könyvedet olvassa és hasonló stílust képvisel külsőre, mint te, szóval valószínűleg lenne közös felületetek, de ez a ritkábbik eset. Ezek az emberek nem járnak közösségekbe, ahol az ottani tagokkal amúgy is jobb esélyeik lennének, mert már adottak közös pontok?
Mindegy, én mindig elutasítottam az utcai közeledéseket, mert a legtöbb teljesen értelmetlen volt, a ruhadicsérésnek se látom sok értelmét. Egyrészt egyértelműen ugyanolyan csajozós duma, mint a többi, másrészt annyit mondok, hogy "köszönöm" és részemről lezártam a beszélgetést. Esetleg megmondom, hol vettem, hátha a párjának hasonlót nézne, de ennyi. Hogy szeretnél erre beszélgetést felfűzni?
Közösség?Munkahelyre gondolsz?
Egy teljesen férfiak dominálta munkahelyen dolgozom és az a helyzet,hogy Terike néni a könyvelésről már 30 éve boldog házas :)
Egyetlen szabadidős elfoglaltságom sem népszerű a lányok körében.
Nem csak a munkahely a közösség. Ha nincs más közösséged, dolgozz ezen elsősorban. Menj el szervezett túrákra, esetleg csatlakozz egy olyan hobbi klubhoz, ahol nők is megfordulhatnak, szervezz programot a baráti köröddel, akármi.
Az utcai leszólításnál még a netes társkeresőknek is több értelme van, pedig azok is eléggé gagyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!