Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura lenne ha a buszmegállónál megállva kiszólnék az autómból hogy elvihetem-e? 20F
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, minden reggel összenézünk, a volánbusz megállóban áll mikor én megyek dolgozni autóval.Nem merem megszólítani, még azt hinné elrabolom.Ötletek?2021. szept. 14. 17:34
1/33 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ezt inkább ne tedd.
2/33 A kérdező kommentje:
De miért, ha udvariasan megkérdezem hátha
2021. szept. 14. 17:40
3/33 anonim válasza:
Annyira lejön hogy az autódat akarod használni azért, mert amúgy ha odasétálnál hozzá lejönne mekkora lúzer vagy xd szóval az autód "mögé" bújsz xd
4/33 anonim válasza:
A lányok általában bizalmatlanok, és attól meg egy jó részüket kirázza a hideg, hogy idegen autókba beüljenek.
6/33 anonim válasza:
Ha annyira tetszik, akkor kicsit hamarabb indulnál, megállnál a megálló környékén, odasétálnál és elhívnád. Így csak menőzni szeretnél, amivel a normális csajokat úgyis taszítod.
7/33 Mathus válasza:
a kérdésre: ha jószándékú arc vagy, miért ne kérdezhetnéd meg? teljesen normális emberi gesztus. a netflix tele van pszihopatás doksikkal, azok miatt járhat az elrablós-rugóra az emberek agya. kérdezd meg, aztán majd mond valamit. azt is teheted, hogy többeket is felveszel, nemcsak őt, abból láthatja majd, hogy milyen jó soft skilljeid vannak.
8/33 anonim válasza:
Ha Te is arrafele mész és ténleg annyira szimpatikus, akkor menj busszal néhanyszor és próbalj úgy beszélgetést kezdeni vele!
10/33 anonim válasza:
Hát, kérdező, ha a lány helyében lennék én nem szállnék be, szerintem ez kicsit creepy, akit ismerek látásból, vagy beszéltem már vele, az oké, de így tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!