Miért köszönnek rám idegen pasik ráadásul így? És mit csináljak mert nagyon zavar?
-Szia szöszi!Szöszmösz!!
-Helló röfi!Röf-röf.Akárhogy tekersz nem lesz töf-töf..
Nem kell ezekkel foglalkozni. Gusztustalan emberek, általában az ostoba, primitív férfiakra jellemző ez. Hányingerem van az ilyenektől. Nem tudom mennyire kevés ész kell ahhoz, hogy azt higgyék ezek a barmok, hogy majd egy ilyen beszólás után szimpatizálni fognak velük a nők. Áh fel is idegesítettem magam :D
De komolyan, ezek semmibe veszik a nőket, tárgyként tekintenek rájuk. Nem normális dolog kéretlenül ilyeneket mondani valakinek, akkor sem ha csinos. Bár ezeknek mindegy mert én tök átlagos vagyok, ráadásul takargatam magam amennyire csak lehet, de még én is kaptam rendszeresen hasonlókat, amikor még bejártam irodába dolgozni.
Hát,girl, ez most bunkón fog hangzani, de jobb ha ehhez hozzá szoksz. Vagyis, tanuld meg leszarni és akkor elbiciklizik a legtöbb disznó, mint az említett úriember. Jobb esetben.
Ha lehet ne legyél egyedül, ha olyan helyre mész, ami aggodalomra ad okot és ne sétálj egyedul éjszaka se. A férfiak egy része már csak ilyen..
Viszont tanács : ha neadjIsten valamelyik disznóalja rád akarna mászni, akkor kezdj el őrülten viselkedni. Kezdj el ugatni. Kezdd el rángatni magad meg tépni. Hidd el, hogy nem hülyeség, sajnos fel kell készülni az ilyenekre.
Azért csinálják, mert buták és bunkók.
Meg se kell hallani, ha visszaszólsz azt már bátorításnak veszik. Tettesd magad süketnek, bújj a telefonodba, hallgass zenét fejlhallgatóval, stb.
Sajnos nem nagyon lehet ellene tenni semmit. Én már direkt nem hordok ujjatlan felsőket meg rövidnadrágot emiatt, ez egy kicsit csökkenti, de nem szüntetni meg a hasonló helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!