Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomátlanok! Ha tepertek egy diplomás kegyeiért, belemennétek, hogy a jelöltetek műveltségi tesztnek vessen alá titeket?
Részletesen ismertesse a teszt eredményét minimum másfél órás előadást kérnék amiről felvétel is készül. Sikeres teszt esetén egy szem kockacukrot elfogyaszthatok amit majd a számba dob.
Hurrá, méltó lettem egy diplomás nőhöz.
34
Kihagytad a teljesítményértékelést időre lebontva xd
Nyilván trollkérdés.
Diplomásként néhány alkalom személyes beszélgetés alapján azért le tudom szűrni, hogy mennyire intelligens és hogy nagyjából milyen témák érdeklik a másikat.
Lehetne olyan a kièrtèkelès, hogy;
40% felett baràtzóna
50% felett szexkapcsolat
75% felett pàrkapcsolat
90% felett instant esküvő
Kèrdèseknèl pedig ilyenekre is gondolok a műveltsègiek mellett , hogy ha kiviszed a szemetet, akkor raksz be új zsàkot, vagy szoktàl e màsneműeket likeolni a fbn, vaaagy
mozdultàl e valaha vàrandós nő pàrjàra, esetleg vàrandós nőre.
Ja és lennènek benne nyelvtani feladatok , hogy mondjuk mi az "alpha male" magyar megfelelője, vagy a "teccel" és a "tecessz" szó ragozàsai.
Ilyen kèp èrtèkelèst is gondoltam bele , hogy random !leírás! hogy az illető "chad" vagy a másik ami most krvàra nem jut az eszembe
Ha a kitöltés elejèn "egyszerű melóst" jelölsz be, minden jó vàlasz kb a negyedèt èrne
A nagy gyk-s tàrskereső tesztnek neveznèm.
Postai úton történne a kièrtèkeles , a fiúk és a lànyok hetekig ràgnàk a körmüket otthon, hogy vajon hàzassàgi okirat van a borítèkban, vagy esetleg egy legyünk inkàbb csak baràtok oklevèl.
😆😆😆😆😆😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣
"Ha tepertek egy diplomás kegyeiért"
Miért? Ennyi erővel diplomát is szerezhetnél Azért teperjél!
"Diplomásként néhány alkalom személyes beszélgetés alapján azért le tudom szűrni, hogy mennyire intelligens és hogy nagyjából milyen témák érdeklik a másikat."
Ehhez nem végzettség kell. Hanem önismeret
Minimum egy idegen nyelvet perfekt szinten kell tudni, hiszen akkor nem szól hozzám. Azonnal munkahelyet kell változtatni nehogy zavarba jöjjön a drága. Mindennap öltönyben kell járnom, na jó zakó és ing azért illene.
Farmer, póló, sportcipő kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!