Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomátlanok! Ha tepertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomátlanok! Ha tepertek egy diplomás kegyeiért, belemennétek, hogy a jelöltetek műveltségi tesztnek vessen alá titeket?

Figyelt kérdés
Csak hogy megbizonyosodjon róla hogy a dipolmahiány ellenére nem vagytok műveletlen segédmunkás színvonalú próbálkozók zéró önkritikával.

2021. okt. 19. 08:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%

Ez olyan színvonalú kérdés volt, mintha azt mondanád, hogy most, hogy valaki elolvasta a Thomas-féle kalkulust, küldjük el KRESZ-vizsgára. :D Látszik, hogy ki nem járt soha egyetem közelében, annak vannak ilyen tévképzetei a diplomásokról.

Egy szakot úgy kell elképzelni, mint egy terjedelmesebb könyvet. Van, aki ezt olvassa, van, aki azt. Általánosságban elmondható, hogy aki olvas, annak van igénye tájékozódni és rálátást szerezni más dolgokra is, de attól még mindig ahhoz fog főleg érteni, amiről az ő könyve szól. Én végigtanultam 10 évet az életemből egyetemen és azóta sem hagytam abba a szakmában. Jó szakembernek mondanám magam, tisztában vagyok a hivatásom aktuális trendjeivel és igyekszem a lehető legjobb megoldásokat kitalálni a szakmai problémákra. De ez az én világom, ez az én terepem és ha le is csúszik emellett néhány regény vagy utána is járok néhány dolognak, ami épp érdekel, mert megtanultam azt, hogy hogyan és honnan kell hiteles információkat szerezni, attól még nagyrészt ehhez értek és elég kevés az a dolog, amihez ezen kívül magabiztosan hozzá tudok szólni. Nekem sem menne a műveltségi teszt. A szakmai igen, mert szakmailag vagyok művelt és az általános intelligenciám magas, de sok dologról nincsenek konkrét információim, mert soha nem volt rá szükségem az életben.

2021. okt. 19. 11:35
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs diplomám, de ennyire még én sem vagyok kanos, sem hülye
2021. okt. 19. 11:50
 23/43 anonim ***** válasza:
63%
Én csak kíváncsiságból kipróbálnám hogy lássam az eredményt, de akkor nekem is lenne felé valami elvárásom
2021. okt. 19. 11:51
 24/43 anonim ***** válasza:
77%
Ezek a kérdések direkt arra mennek ki, hogy diplomásokat szidalmazó kommenteket csaljanak elő a frusztrált emberekből.
2021. okt. 19. 12:17
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lexikális tudás egy nem tanult embernek, aki nem tanult emberek körében mozog nem jó mérő eszköz, erre vannak az iq tesztek amihez a veled született logikát kell használni .
2021. okt. 19. 12:28
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hatalmas különbség lehet 2 tanult ember között is, mivel a képességi szintek és az elsajátított tudás mindig az adott ember született értelmi képességeitől elsősorban , másodlagosan szorgalmától függ . Nem D.
2021. okt. 19. 12:30
 27/43 anonim ***** válasza:

Az én ismerkedési stratégiámba ilyesmi nem fér bele... A kapcsolataim java része, egyéjszakásnak indult.

Teperni egy nőért? Ugyan kérlek... Ha az első 10 másodpercben nincs meg a kémia akkor felesleges erőfeszítés .

2021. okt. 19. 12:40
 28/43 anonim ***** válasza:
42%

24

Megnyugtatlak. Egy papírtól nem leszel isten, sem művelt, sem jó párkapcsolatban. Értesz egy szakmához, amiből kaptál egy oklevelet🤷

Ez van.

2021. okt. 19. 13:01
 29/43 anonim ***** válasza:
79%
Senki nem is állított ilyet, de hasonlót sem. Ez a ti agyszüleményetek, hogy a diplomások ezt gondolják magukról. Kitaláltok valami és dühöngök miatta. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Oké, eldöntötted, hogy a diplomások ilyenek és ilyennek akarod látni őket, a valóság meg nem érdekel. De akkor nincs is dolgod velük társkeresés terén, hiszen az összes rohadt szemét egoista.
2021. okt. 19. 14:20
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Örülnék a tesztnek, és ha megbukok akkor verbálisan alázzon meg és verjen véresre egy szigorú nyelvtanárnéni.
2021. okt. 19. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!