Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomátlanok! Ha tepertek egy diplomás kegyeiért, belemennétek, hogy a jelöltetek műveltségi tesztnek vessen alá titeket?
Aki ilyet csinál, vagy ebbe belemegy, annak annyi esze is van. :D
Diplomás vagyok, a párom nem az. Mi a "beszélgetés" nevű tesztet alkalmaztuk egymáson. Bevált.
"Ha tepertek egy diplomás kegyeiért"
Ilyen soha nem fordulhat elő.
Hát, szerintem ha velem töltetnének ki ilyen tesztet, én is elhasalnék rajta. Nagyon szívesen elintegrálgatok, még programot is írok, illetve a biológiában egész ügyes vagyok, mert nagy szerelmem a téma, de ha évszámokról vagy műcímekről van szó, rám ne számítsatok. Nekem még az örök klasszikusok is csak cselekményszál szerint vannak meg, fogalmam sincs, hogy mi történt Magyarország történelmében a születésem előtt (56 még megvan) és még parkolni sem tudok rendesen.
Szóval megyek dumcsizni a szakikkal inkább, ne is fáradjatok tesztekkel 😅
19
Minek? Elég, ha ki tudunk fizetni valakit, aki nem képes nagyobb dolgokra és örül a pénzünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!