Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomátlanok! Ha tepertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomátlanok! Ha tepertek egy diplomás kegyeiért, belemennétek, hogy a jelöltetek műveltségi tesztnek vessen alá titeket?

Figyelt kérdés
Csak hogy megbizonyosodjon róla hogy a dipolmahiány ellenére nem vagytok műveletlen segédmunkás színvonalú próbálkozók zéró önkritikával.

2021. okt. 19. 08:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én meg állok ott egy stopperrel meg egy centissel, hogy tessék produkálni :D
2021. okt. 19. 09:38
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet csinál, vagy ebbe belemegy, annak annyi esze is van. :D

Diplomás vagyok, a párom nem az. Mi a "beszélgetés" nevű tesztet alkalmaztuk egymáson. Bevált.

2021. okt. 19. 09:43
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tepertek egy diplomás kegyeiért"

Ilyen soha nem fordulhat elő.

2021. okt. 19. 10:11
 14/43 anonim ***** válasza:
46%
Hiába van diplomája ha egyébként életképtelen
2021. okt. 19. 10:12
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ettől a kérdéstől diplomásként is szekunder szégyen kapott el. 😵
2021. okt. 19. 10:45
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
diploma megléte /= a műveltséggel
2021. okt. 19. 10:47
 17/43 anonim ***** válasza:
79%

Hát, szerintem ha velem töltetnének ki ilyen tesztet, én is elhasalnék rajta. Nagyon szívesen elintegrálgatok, még programot is írok, illetve a biológiában egész ügyes vagyok, mert nagy szerelmem a téma, de ha évszámokról vagy műcímekről van szó, rám ne számítsatok. Nekem még az örök klasszikusok is csak cselekményszál szerint vannak meg, fogalmam sincs, hogy mi történt Magyarország történelmében a születésem előtt (56 még megvan) és még parkolni sem tudok rendesen.

Szóval megyek dumcsizni a szakikkal inkább, ne is fáradjatok tesztekkel 😅

2021. okt. 19. 11:01
 18/43 anonim válasza:
100%
Én diplomás vagyok, a férjem nem az. Sőt, érettségije sincs. Ennek ellenére értelmes, intelligens, szuper meglátásai és értékrendje van. Eszembe sem jutott hogy bárhogyan is teszteljem...megalázónak tartom. Helyette rengeteg beszélgetés és sok közös program. Úgyis kiderül hogy passzoltok-e :-)
2021. okt. 19. 11:14
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
A diplomások 90%-a segghülye, és veri magát egy papírra, miközben, nem tud egy vízcsapot sem rendesen elzárni. :)
2021. okt. 19. 11:18
 20/43 anonim ***** válasza:
75%

19

Minek? Elég, ha ki tudunk fizetni valakit, aki nem képes nagyobb dolgokra és örül a pénzünknek.

2021. okt. 19. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!