Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?
Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijával, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...
Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?
Vagy tényleg ez a normális a nők agyában, hogy még 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivéve mikor velem kerülne össze? Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító.
Akkor mondjuk valami értelmes érvet, hogy pontosan mit szeretnél, mert eddig csak a panaszkodás és a fújás ment. Mit szeretnél és miért vagyunk ennyire rosszak, mi nők (á, cseppet sem általánosító)?
Az ugyanilyen jellemű férfiakat is utálod? Mert ha a viselkedés számítana, akkor nem nemekre, hanem viselkedésekre bontanád le a dolgot. Egyébként ha keresztbe teszel valakinek, azzal lesüllyedsz az ő szintjére.
Tegnap például azért hordtak el mindenféle rémségnek privátban, mert külföldön élek, külföldi párral, és őket idézve "k##ratom magam a gazdag kulfoldivel, mintsem eselyt adjak egy aranyos magyarnak". Ez rendben van szerinted?
#74 Ilyen jelelgű? Más és más a jelleg, amit a két nem művel. De ha hasonló tulajdonságokat keresek, akkor az kb a suttyó macsó, akiért odavannak a nők. Nincs közöm hozzájuk, nem foglalkozom velük. Ha keresztbe teszek valakinek, attól még nekem lehet jó.
Ha külföldivel jön össze egy csaj, az mindig felkelti a figyelmet, mert általában tényleg az van, hogy a külföldi az mégis valahogy gazdag és nem szegény szokott lenni... De ha totálisan más a helyzet ez esetben, hallgatlak.
Nem, alapjaiban véve a rossz emberek ugyanazt csinálják, de legalábbis ugyanazt a hatást érik el. Ha a suttyó férfiakhoz nincs közöd, akkor az ugyanilyen nőkhöz miért lenne? Ennyire nincs benned éleslátás, hogy kiszűrd, ki árthat?
Például ezt az előítéletet sem értem. Külföld minden, ami nem Magyarország, vagyis számtalan helyre, számtalan módon lehet kiköltözni. Mivel a legtöbb ember Nyugat-Európába költözik ki, ahol alapvetően jobb az életszínvonal, így nyilván itt könnyebben köt ki az ember jól kereső férfi vagy nő mellett. A #70-es válaszomban leírtam, hogy én személy szerint hogyan tudtam kiköltözni.
Ez azért fordítva nem így működik, egy férfi nem fog jobban kereső nővel összejönni. A nő mindig csak azzal áűll szóba, aki nála mindenféle tekintetben több és jobb.
Másrészt nekem a férfiak nem ártanak, mert nem keveredhetek velük kapcsolatba, se üzleti se más módon.
Ismerek nem egy olyan párt, ahol a nő jobban keres. Igaz, nem sokkal, de létezik a jelenség. Ha ennyire elítéled az összes nőt (teszem hozzá, alaptalanul), akkor minek foglalkozol velünk? Minek foglalkozol olyanokkal, akiket megvetsz?
Az már a te hibád, ha hagyod, hogy kijátszanak a nők ahelyett, hogy azonnal otthagynád a gyanús alakokat.
Nem tudom, számomra úgy tűnik, hogy csak magadat hergeled, ahelyett, hogy lefoglalnád magadat a barátaiddal és hobbijaiddal.
Remélem nem lepődsz meg, hogy ilyen lenéző és ítélkező stílussal az értelmes nők (akik aránya sokkal több, mint 5%) is elkerülnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!