Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?

Figyelt kérdés

Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijával, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...

Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?

Vagy tényleg ez a normális a nők agyában, hogy még 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivéve mikor velem kerülne össze? Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító.

2021. okt. 18. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:

Ne frusztrálja, hiszen nyilván oka van.

2021. okt. 20. 16:17
 62/86 anonim ***** válasza:
0%

"Ne frusztrálja, hiszen nyilván oka van."

Az ok az hogy lenézik, és ez frusztrál

Nyilvan fordított esetben ha a férfi azt mondja a nőnek: "több nőnek is gyereket csináltam már, neked már nem akarok csinalni hiába szeretnél egy sajátot az életedben" akkor eléggé felháborodnátok, hogy micsoda szemét a csávó. Az eltérő hozzáállással van a baj, ami sértő is lehet

2021. okt. 20. 16:34
 63/86 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem... Ti menthetetlenek vagytok... Remélem akkor azok a faszik is agyonhasznált hímr*ngyók, akik már legalább 2 nővel szexeltek. Szerencsére titeket az a veszély nem fenyeget, hogy ilyenek legyetek
2021. okt. 20. 18:10
 64/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem háborodnék fel, hanem tudomásul venném és elválnának útjaink, hiszen nem egyeznek a hosszútávú tervek (ebben az esetben lényegtelen, hogy ennek mi az oka). Az eltérő hozzáállásban az égvilágon semmilyen sértő nincs, legfeljebb te vagy túlérzékeny.

2021. okt. 20. 18:13
 65/86 anonim ***** válasza:
0%
Hányingere van az embernek a nőktől.
2021. okt. 20. 18:59
 66/86 anonim ***** válasza:
100%

No és miért? Hogy nem állunk le mindenkivel?

2021. okt. 20. 19:05
 67/86 anonim ***** válasza:
0%

65#

Nekem csak az ilyen nőktől

Vegyük pl. ezt:

"Nem háborodnék fel, hanem tudomásul venném és elválnának útjaink, hiszen nem egyeznek a hosszútávú tervek"

Önmaga sem hiszi el ezt, de van képe beadni, hogy aztán egy topic-al odébb habzó szájjal szapulja a férfiakat valami hasonló eset kapcsán. Teljesen biztos vagyok benne

2021. okt. 20. 19:07
 68/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne magadból kiindulni. Hagytam ott férfit, mert ő Budapesten akart maradni, én pedig jöttem külföldre. A mostani párommal is a kapcsolat elején megegyeztünk, hogy azonosak-e a tervek.

Csak azért mert te képtelen vagy előre gondolkodni és elfogadni, hogy mások másra vágynak, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen.

2021. okt. 20. 19:12
 69/86 anonim ***** válasza:
100%
68: ajajj, ez csak olaj volt a tuzre nekik. mindjart elkezdenek frocsogni, hogy bezzeg teged is lenyultak a penzes kulfoldi ferfiak.
2021. okt. 20. 19:23
 70/86 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, igazad van. Mondjuk ha a "pénzes külföldi férfi" alatt a nagybátyámat értik, akinél szállást kaptam, amíg elvégeztem a mesterképzést, akkor végtére is igaz. :D

2021. okt. 20. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!