Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?

Figyelt kérdés

Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijával, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...

Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?

Vagy tényleg ez a normális a nők agyában, hogy még 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivéve mikor velem kerülne össze? Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító.

2021. okt. 18. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
13%

50#

Ezt irogathatnád a gyakorin panaszkodó ronda csajoknak is, akik sírnak néha itt hogy senkinek sem kellenek még szexre sem.

Biztos örülnének neki hogy ők milyen erkölcsi magasságokban állnak. Mondjuk a feminácikhoz képest biztosan, ez az írásaikból is kitűnik, bennük legalább látni empátiát

2021. okt. 19. 17:40
 52/86 anonim ***** válasza:
100%
De a ronda csajok nem erkölcscsőszködnek, meg hordják el mindenféle r*bancnak azokat, akik szexelnek. Te tényleg ennyire idióta vagy? El se tudod fogni miről van szó. Engem meg rohadtul nem zavar ez a feminácizás. Én még így is tudok szexelni 😉
2021. okt. 19. 17:44
 53/86 anonim ***** válasza:
100%
*fel
2021. okt. 19. 17:45
 54/86 anonim ***** válasza:
0%

"De a ronda csajok nem erkölcscsőszködnek, meg hordják el mindenféle r*bancnak azokat, akik szexelnek."

Hát amikor arról írnak hogy mennyire szeretnének ők is jókat szexelni, akkor elég furcsa is volna r.bancnak elhordani azokat a csajokat akiknek ez meg is adatik.

Amúgy az megvan hogy csak a nőknek jelenthet erkölcsi problémát a szexpartnerek gyakori váltogatása?

Fordítva hiába is mondaná bárki, mert szégyen helyett csak dicsőségnek számít, még a nők szemében is.

"Engem meg rohadtul nem zavar ez a feminácizás"

Ennek szívből örülök, nem is sértegetési szándékból használom a szót, ez pusztán egy csoportmegjelölés, pont ugyanaz mint az incel csoport esetében.

"Én még így is tudok szexelni 😉"

Ennek is örülök, kedves egészségedre!

Ha nem volna jelenleg kisebb (nem fertőző jellegű) nemi bajom, hasonlóan elégedetten nyilatkozék én is. Így éppen egy incel szűzfiúhoz hasonló helyzetben vergődve sem zavar hogy neked nincs ilyen hiányod

2021. okt. 19. 19:02
 55/86 anonim ***** válasza:
13%

"Nyuszika, az nem morális tartás, hogy végig dugnád a fél várost, csak senkinek nem kellesz"

Azt ferfikent konnyen megteheted, a fel varos a rosszlanyokon hirdet.

En kapcsolatot es szerelmet kerestem volna :)

37F incel

2021. okt. 20. 03:39
 56/86 anonim ***** válasza:
17%

"incel logika:

ha a no szexel, akkor agyonhasznalt krva.

ha a no nem szexel, akkor rohadt alszent krva.

koszonjuk."

Kicsit had javítsak bele, jobban tükrözi az igazságot. "Ha a nő egy rakás hapsival szexel, akkor egy agyonhasznált kva. Ha UGYANEZ a nő játssza az eszét, hogy ő mennyire elérhetetlen, meg kifinomult, meg így-úgy nem szexel, akkor az egy agyonhasznált álszent kva.

Nem a nők akik szexelnek és nem a nők akik nem szexelnek, hanem a fentebb hivatkozott nők. Így a pontos.

2021. okt. 20. 10:11
 57/86 anonim ***** válasza:
78%

56: ertem, tehat ha egy no tobb pasival is szexelt mar, akkor igy is-ugy is egy agyonhasznalt krva, de titeket ez csak akkor zavar, ha alatok nem fekszik be. ha te is meg tudod dugni, akkor erdekes modon mar nem zavar, hogy ‘agyonhasznalt krva’.

illetve ha en utalom a makosgubat, akkor tokmindegy, hogy ingyen elemteszik vagy 2000 forintot fizetni kell erte, igy se-ugy se fogom kerni, mert nem szeretem. nem pedig megeszem, mert ingyen van, aztan szidom, hogy ‘hat ez jo szar volt’. ha atmegy a hasonlat lenyege.

2021. okt. 20. 10:24
 58/86 anonim ***** válasza:
0%

"tehat ha egy no tobb pasival is szexelt mar, akkor igy is-ugy is egy agyonhasznalt krva, de titeket ez csak akkor zavar, ha alatok nem fekszik be. ha te is meg tudod dugni, akkor erdekes modon mar nem zavar, hogy ‘agyonhasznalt krva’"

Ha én is meg tudnám dugni, akkor zavarna csak igazán hogy agyonhasznált!

Főleg hogy én kizárólag kapcsolatban szoktam gondolkodni, ezért az ilyen csajokat eleve messziről kerülöm, viszont ha később derül ki, akkor nemhogy nem zavar ha én is dughatok vele, hanem inkább én már nem dugnék vele

2021. okt. 20. 14:39
 59/86 anonim ***** válasza:
100%
58: a kerdezot viszont nem zavarta, hogy ‘agyonhasznalt’ egeszen addig amig ki nem derult, hogy o nem fogja megdugni.
2021. okt. 20. 15:20
 60/86 anonim ***** válasza:
0%

"a kerdezot viszont nem zavarta, hogy ‘agyonhasznalt’ egeszen addig amig ki nem derult, hogy o nem fogja megdugni."

Hát én inkább úgy olvasom hogy az zavarja hogy kizárólag komoly kapcsolatot keresnek benne, miközben eladdig belementek mindenféle kalandokba.

Elég frusztráló dolog ha másképpen, lenézőbben tekintenek rád emberek mint egyesekre.

Nyilvan a kérdező jobban preferálja a szexkalandokat mint a komoly kapcsolatosdit.

Tehat de igen: végig zavarta hogy agyonhasznált, és nem: nem az a baja hogy ő nem dughat vele (a kérdés szerint legalábbis) hiszen egy komoly kapcsolatban is van szex, tudtommal a legtöbbnél előfordul(:

2021. okt. 20. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!