Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?

Figyelt kérdés

Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijával, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...

Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?

Vagy tényleg ez a normális a nők agyában, hogy még 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivéve mikor velem kerülne össze? Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító.

2021. okt. 18. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
100%
#29 Így igaz. Ráadásul olyannal, aki így gondolkodik.
2021. okt. 18. 20:00
 32/86 anonim ***** válasza:
8%

"Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító."

Ez a Tinder világa, én 1 hónapig sem bírtam. A többi társkereső is gyalázatos

Undorító valóban, nameg ez a gyakoris kripli nőcsorda is itt, akik itt élik ki magukat

2021. okt. 18. 20:09
 33/86 anonim ***** válasza:
88%
Az az undorító, hogy nem fekszik le veletek egy nő? Érdekes.
2021. okt. 18. 20:12
 34/86 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kriplis csorda megnevezés sokkal inkább ráillik az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feltevőkre és támogatóikra🤗
2021. okt. 18. 20:12
 35/86 anonim ***** válasza:
90%
És még azt is a nőkre fogod, hogy 32 éved alatt képtelen voltál legalább minimálisan normális férfiként viselkedni, hogy valaki lefeküdjön veled? Ébresztő kiscsillag, te vagy a balf*sz, nem jár alanyi jogon a szex
2021. okt. 18. 20:16
 36/86 anonim ***** válasza:
13%

"Ébresztő kiscsillag, te vagy a balf*sz, nem jár alanyi jogon a szex"

Persze, de a nőknek azért az is jár, meg a szájuk is jár, meg minden más is jár ugye?

Ismerjük már ezt

2021. okt. 18. 20:19
 37/86 anonim ***** válasza:
10%
#30. Ez nagyon jó kérdés, sokáig pont ezt gondoltam én is. De az az lenne, hogy "húhh...ez jól esett/minden idők leggyatrább dugása volt." vagy bármi más. Az éppen levarrnak utáni "én nem vagyok olyan", mint amikor tele van a fogad csokival és úgy mondod anyádnak, hogy nem te etted meg a csokit. Érted már hogy értem?
2021. okt. 18. 20:21
 38/86 anonim ***** válasza:
100%

Nőknek sem jár alanyi jogon. Nekik is tenni kell érte. Ápolnak, csinosnak kell lenni, kedvesen kell viselkedni, fel kell kelteni a férfi érdeklődését, stb.

Vagy azt akarod mondani, hogy neked bármilyen nőre felállna, ha alanyi jogon járna a szex?

2021. okt. 18. 20:23
 39/86 anonim ***** válasza:
88%
A nőknek se jár a szex, csak ők tesznek érte és találnak partnert.
2021. okt. 18. 20:43
 40/86 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként ti incelek miért nem jöttök össze?
2021. okt. 18. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!