Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nőnek épp akkor van elege a kötetlen alkalmi szex kapcsolatból amikor velem “találkozik” társkeresőn?
Pl: elmondta a nő hogy 2 hete dugott az “előző” pasijával, de már vége lett mert SEMMI közös nem volt bennük. Persze hajtogatta, hogy ő nem olyan nő, első randin nem szexel stb. És ezért most már csak komoly kapcsolatot keres. Mert az ilyen csak szex kapcsolatokból elege van...
Tényleg én vagyok ennyire balek kinézetű, hogy csaj az ilyen agyonhasznált nők választanának?
Vagy tényleg ez a normális a nők agyában, hogy még 40 évesen a meglátjuk mi lesz korszak van, pont kivéve mikor velem kerülne össze? Kicsit elegem van abból, hogy én hegyeket másszak meg, mert ő “meg akar ismerni”, a másiknak meg 1-2 nap alatt aláfekszik. Undorító.
aha, szoval aki szexelt mar eleteben valakivel, az nalad agyonhasznalt?! te meg szuz vagy akkor? mondjuk ez sokmindent megmagyarazna.
egyebkent pedig semmi kozod hozza, felnott no azzal es akkor szexel akivel, es amikor csak akar. az okadek megjegyzesidet meg tartsd meg magadnak.
Ezt én is tapasztaltam már :D
Mondjuk én nem vagyok szűz, szóval nem ezen múlik, de többször tapasztaltam már, hogy előttem pár napja még szexkapcsolata volt valakivel, most meg komolyat keres. Hát fasza. Én még beleférhettem volna a csak dugós korszakába. :D
Kapcsolatra balek kell, szexre alfa!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!