Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendesebb, introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendesebb, introvertált lányokhoz miért nem közelednek a férfiak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 19:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
91%

#29 nőként teljesen egyetértek ezzel, én meg mindig olyan szakokon tanultam/munkahelyeken dolgoztam, ahol nő többség volt, és ha volt is pár fiú, egyik sem tetszett. Hogyha egyszerűen "nincs választék", akkor az ember vagy egyedül marad, vagy rákényszeríti magát, hogy abból a kevésből válasszon.

Az általam ismert összes párkapcsolatban/házasságban lévő ember a következő helyeken ismerkedett meg a párjával:

-munkahely

-katolikus/református közösség

-internet

És tényleg totálisan full mindegy, hogy intro vagy extro jellemű valaki.

2021. okt. 30. 15:05
 32/37 anonim ***** válasza:
73%
#30 fogalmam sincs. A probléma alapvetően az, hogy nincsenek olyan koedukált közösségek, ahol az emberek kötetlenül beszélgethetnének bármiről, megismerhetnék egymást anélkül, hogy lépniük kéne. Pedig az ilyen lehetőségek a szimpátia megteremtődésének alapjai, s ezekből lehet tovább lépni. Ez a fórum egyébként valóban jó ilyen szempontból, a problémája az, hogy nem látod a másikat. Én az olyan közös programokban látnék egy lehetőséget, ami egyformán vonzó lehet mindkét nem számára, de nem a társkeresés a kifejezett célja, viszont lehetőséget ad a találkozásra. Például önkéntes munka valahol, közös bográcsozás, kecskesímogatás tanyán, elhagyatott helyek felfedezése (urbex), biciklizés, pincelátogatás Budafokon, túrázás, stb. Ezeket lehetne csoportosan is csinálni, és nincs bennük semmiféle kötöttség a másikkal szemben. Persze a társas programok is működhetnek, pl. random belga söröző kipróbálása, elugrani lángosozni a Duna-partra, megnézni valamelyik kiállítást utána egy hambival, stb., de ez már kicsit más kategória, mert ha nincs esetleg szimpátia, akkor ciki, hogy utána hogyan tovább... - ezért tudom én ezeket nehezebben elképzelni egy idegen emberrel. A csoportos foglalkozásoknak épp az a lényege, hogy nincs senki részéről áltatás, de mindenki nyitva tartja a szemét.
2021. nov. 2. 19:00
 33/37 anonim ***** válasza:

32-es hiába mész el ilyen eseményekre mindenki csak az ismerőseivel fog bandázni...

Egyszerűen nem érdeke már a nőknek sajnos h adjanak esélyt a férfiaknak. Maximum 40 körül kezdenek el pánikszerűen "ismerkedni" addig élik az életüket...

2021. nov. 3. 08:33
 34/37 anonim ***** válasza:
67%

Azért minimásisan nyitottnak kellene lenned, ugyanis ha barátilag közelít feléd egy férfi, és látja rajtad hogy megijedsz már attól is, ne várd hogy nagyobb lépést tegyen esetleg az ismerkedés irányába, mert attól tart majd, hogy zaklatásnak veszed.

Ne mindjárt arra gondolj, hogy randizni akarnak elhívni, mert befeszülsz.

Én pl. egy csajt pont ezért hagytam a p.-ba, hiába jöttem be neki, állandóan menekült mint hegyi pásztor a lavina elől, és ebbe belefáradtam.

2021. nov. 18. 10:14
 35/37 anonim ***** válasza:
19%

34-es tőled menekült a lány.

Higgyétek el kanok ha érdeklitek egy lányt akkor totál kimutatja kvázi 'tüzel'...

2021. nov. 18. 13:54
 36/37 anonim ***** válasza:
0%

35#

Én is így gondolom férfiként

S mivel még egy nőnél nem láttam volna ezt a "tüzelést", illetve ha láttam mindig más férfiért volt oda, ezért nem is foglalkoztam egyikkel sem komolyabban

Így egyszerűen nem érdekelnek

2021. nov. 18. 16:29
 37/37 anonim ***** válasza:

35#

Vitatnám részben amit leírtál, mivel nem ismered az esetet.

Először is minden nő más beállítottságú, van aki határozott, tudja mit akar, van aki bénázik, ahogy az köztünk férfiak körében is előfordul ugyanúgy.

Szóval a közeledést ő kezdte, és miután baráti viszonzás (közeledés) volt részemről pont azért hogy ne ijedjen meg, de mégis megijedt. Tipikus példája annak, amikor becsengetünk valahova, de elfutunk mire kijönnek.

Ennek a viselkedésnek számos oka lehet, aminek nem ismerjük a hátterét.

Az általad leírt "tőled menekült" opció akkor állná meg a helyét, ha nyomultam volna rá úgy, hogy nem akarja viszonozni.

2021. nov. 26. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!