Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendesebb, introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendesebb, introvertált lányokhoz miért nem közelednek a férfiak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 19:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
95%

Csomó introvertált lányt ismerek, mind kapcsolatban vannak. Ahhoz nem közelednek a férfiak aki

1) Nem mutatja, hogy nyitott

2) Nem képes fogadni a közeledést, elzárkózik

"Kimozdulok, járok boltba, hivatalba, postára, stb... dolgozni."

Kérdező, legyél őszinte. Egyrészt ha random ember leszólítana miközben vásárolsz, tudnál vele közvetlenül, nyitottan, érdeklődve, kedvesen, spontánul ismerkedni? Vagy bezárkóznál?

Márészt meg ha állok a sorban és előttem áll egy nő aki rám se néz, nem tudok róla semmit, semmi jelét nem adja, hogy érdeklődne irántam, minek szólítsam meg? Egyfoyltában azt hallom a nőktől mindenhonnan hogy milyen rossz amikor vadidegenek zaklatják őket..

2021. okt. 17. 14:03
 22/37 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy nem közeledünk feléjük, csak az a baj, hogy introvertáltként nem igazán nyitottak az ismerkedésre, és inkább óvatosabbak vagyunk feléjük, nehogy megijedjenek és menekülőre fogják. Hiába jöttem be egy introvertált lánynak, mikor viszonozni próbáltam a szimpátiát (ne nagy dolgokat értsünk) megijedt, és inkább háttérbe maradt úgy, hogy a szimpátia részéről maradt, ugyanúgy bejövök neki, de hiába. Kicsit ezt olyannak érzem, mikor becsengetünk egy házba, majd elrohanunk, mire kijönnek.
2021. okt. 17. 14:24
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért mondom, de akik irogatják, hogy mert nem jár sehova, nem mozdul ki, otthon ül a négy fal között stb., azok szerint mégis hova kellene járnia egy embernek, legyek az introvertált vagy sem? Az átlag ember elmegy iskolába / dolgozni, boltba, postára, bankba és a kötelező helyekre, esetleg az érdeklődési körének megfelelően (ha egyáltalán van rá lehetősége, mert pl. vidéken ez sem olyan egyértelmű) még eljár sportolni, könyvtárba vagy találkozik valahol a barátaival, esetleg beül valahova egy kávéra vagy elmegy moziba stb., nagyjából ennyi. Ezen kívül mégis hova kellene járni, ahol ismerkedhetne? Ha az ember egyedül van egy kávézóban, buszmegállóban stb. nagy valószínűséggel senki nem fog odamenni a másikhoz, mert nem találja alkalmasnak a szituációt, nem ér rá, siet, dolga van stb. vagy éppen ezt feltételezi a másikról, nem akar creepynek sem tűnni, hogy menjen oda csak úgy a semmiből. Ha az ember társasággal van, akkor ugye az a baj. Munkahelyen nem illik ismerkedni, mert ugye van az íratlan szabály, hogy munkatárssal nem szabad összejönni, de eleve nem is biztos, hogy van az ember környezetében potenciális partner. Ha valaki introvertált vagy csak szimplán nem olyan az érdeklődési esetleg a baráti köre, akkor nem fog eljárni bulizni, kocsmázni stb. Mégis hova kellene eljárni egy embernek ahhoz, hogy párt találjon? Én sok emberrel találkozom, egyetemre járok, rendszeresen sportolok és a hobbim kapcsán is járok közösségbe, de nincsen körülöttem senki sem, aki szóba jöhetne… az egyetemen szinte csak lány csoporttársaim vannak másokkal pedig szinte nem is találkozom, a csoportos edzésekre lányok / nők járnak, a hobbis közösségbe is idősebb nők járnak. Most kezdjek el horgászni meg motorokat szerelni, mert akkor ott majd lesznek ellenkező neműek is vagy mi? Csak mert ezt már tényleg nem értem, hogy mindenki ezt írogatja, hogy járj közösségbe stb., miközben nem jelent semmit.
2021. okt. 17. 15:26
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés.

Ismerősön keresztül esetleg?

2021. okt. 17. 21:26
 25/37 anonim ***** válasza:
97%
Én is ilyen vagyok,és élőben hozzám sem közelednek.Szerintem rám van írva,mert hidd el nekünk nincs olyan kisugárzásunk és ezt mások is látják rajtunk.Nincs egyszerűen szexuális vonzerőnk.
2021. okt. 18. 17:20
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

#23 végre valaki értelmesen leírta!

Amúgy... nem az intro-extro személyiségen múlik, hogy könnyen talál-e valaki párt, hanem, tudom ez csúnyán hangzik, de inkább azon, hogy mennyire megalkuvó az illető.

Egy extrovertált ember is valószínűleg ugyanúgy a munkahely-Tesco-lakás háromszögben éli az életét, mint egy introvertált. Talán több emberrel elfecseg, vagy könnyebben megnyílik, de ha nem megalkuvó, vagy nincs rohadt nagy szerencséje, ugyanúgy nem fog társat találni, mint egy introvertált.

2021. okt. 18. 17:53
 27/37 anonim ***** válasza:
92%
Javaslom a mosolygás és köszönés kombinációt. Be lehet gyakorolni jegykezelôkön, boltos néniken, portásokon, szomszédokon. Egy kedves mosoly és "Jó reggelt kívánok!" csodákat tesz! Következetesen Néhányszor eljátszod, és az emberek visszaköszönnek. Majd nemsokára elkezdenek elôre köszönni, és mire észreveszed, ôk kezdeményeznek beszélgetést veled. Ha már random emberekkel rutinná vált a dolog, kiterjesztheted azokra, akik kicsit érdekelnének is. Pl. a munkahelyen csak látásból ismert kollégákra, azokra az emberekre, akikkel gyakran összefutsz a boltokban vagy lakóhelyed környékén. Az emberek (és így a férfiak is) maguktól fognak beszélgetést kezdeményezni nálad, ha a "fiatal csaj aki errefelé lakik" besorolásból átkerülsz "a mosolygós lány aki mindig köszön" besorolásba.
2021. okt. 29. 07:04
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
mert csendesebb és introvertált és mert ugyanúgy csak a pénzre hajt, szexet nem ad, főzni nem tud és dob/megcsal pár hónap/év után...
2021. okt. 29. 10:37
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy a #23-assal teljesen egyetértek. Én ugyan nem egyedül ülök a munkahelyen, mint a kérdező, de nálunk meg csak férfiak vannak az irodában. (Van pár HR-es lány külön épületben - sosem látjuk őket.) Edzésen, ahova jártam, ott is csak férfiak voltak (egy-két kivétel). Egyetemen ugyanez ment. Mindebből persze következett, hogy a teljes baráti társaság is kandúr. Szóval ez a rohadt nagy elkülönülés megágyaz az egyedüllétnek. Meló után meg őszintén, már rohadtul nincs kedvem bandázni. Egyedül meg az ember ugyan hova a retekbe menjen? Hiába megyek el akárhova, ki a bánat megy oda egy idegenhez, hogy "Szia, nincs kedved elmenni valahova vacsorázni?"

Na, és minderre még rátett egy lapáttal ez a járvány is: mindenkit hazapateroltak az irodából - az elmúlt két évben gyakorlatilag a lakásban bámultam a négy falat. Hát, ebből aztán tényleg nem lehet sokat kihozni.

Szóval szerintem ebben a témában nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani introvertáltságnak (megjegyzem, én is az vagyok). Vannak ismerőseim, akik teljesen extrovertáltak, és nekik sincs senki. Persze azért zárkózottként nehezebb valamelyest, de ez kis odafigyeléssel kezelhető (- én társaságban azért figyelek arra, hogy belefolyjak olyan beszélgetésekbe is, amik valójában nem érdekelnek, hogy kicsit része legyek a közösségnek. Már rég rájöttem, hogy ha nem tenném, minden ilyen alkalommal kukaként ülnék az asztalnál).

2021. okt. 29. 20:43
 30/37 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor mégis hol a francba ismerkedjünk ?
2021. okt. 30. 05:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!