Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb, introvertált lányokhoz miért nem közelednek a férfiak?
1. vagyok.
Valóban szoktam. Nem is értem miket irkáltok itt, hiszen ezek a lányok sem 0-24-ben a pincében ülnek otthon.
Járnak az utcán, boltba, étkezni, iskolába, edzeni, könyvtárba, színházba, túrázni, orvoshoz, hivatalba, tankolni, patikába,...SOK helyen lehet velük találkozni.
Jó, és felnőtt, hetero, férfi vagyok, nekem nem csak a Tinder, meg a kocsma a vadászterületem. Mivel van életem.
Kimozdulok, járok boltba, hivatalba, postára, stb... dolgozni. Nem egy irodába vagy gyárba, szóval ott elég sok ember megfordul.
Nem vágok életunt arcot, de egymagam vagyok a munkahelyen, így beszélni nem nagyon tudok kivel, meg mint írtam csendes vagyok sajnos.
13as Egy introvertalt ember elég nehezen tudná magát nyitottnak mutatni.
Kérdező:
Milyen visszajelzèseket kaptàl baràtoktól, csalàdtól, vagy a múltban esetleg, saját magaddal kapcsolatban?
Azért úgy megkérdezném amúgy hova járjon egy ilyen típusú lány?
Mert azért elég egyértelmű,hogy egy introvertált nem fog szórakozóhelyre járni meg bulizni.
Azon kívül,hogy eljár munkába,kávézóba,edzeni,könyvtárba,jóformán csak a társkereső marad.
#14 közhely, de igaz. Ha azt akarod hogy a világ kinyíljon rád, akkor először neked kell kinyílnod a világra.
Apró lépés, de hasznos: mosolyogj. Jelezd másoknak egy mosollyal, egy érdeklődő tekintettel hogy nyitott lennél arra hogy megismerjenek. Ha bezárkózol akkor miért érezzen valaki késztetést arra hogy feltörje a "jégpáncélt"? Nem kell mást tenned csak egy mosolyt.
Képzeld azt hogy beléptél egy étkezdébe. Látod magad előtt az embereket. Nincs hely, de nagyon az asztalok s le kell ülnöd valahova. Te hova ülnél? Ahhoz aki felnéz rád és mindenféle érzelem-kinyilvánítás nélkül arrébbnéz folytatja az evést vagy ahhoz aki felnéz rád és rád mosolyog? Egyetlen pillantás, egyetlen mosoly és már el is döntötted nem? Pont ez történik a hétköznapokban is. Szóval mosoly-mosoly-mosoly :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!