Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendesebb, introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendesebb, introvertált lányokhoz miért nem közelednek a férfiak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 19:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
33%
Mi a jó abban?
2021. okt. 16. 20:22
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Valóban szoktam. Nem is értem miket irkáltok itt, hiszen ezek a lányok sem 0-24-ben a pincében ülnek otthon.

Járnak az utcán, boltba, étkezni, iskolába, edzeni, könyvtárba, színházba, túrázni, orvoshoz, hivatalba, tankolni, patikába,...SOK helyen lehet velük találkozni.

Jó, és felnőtt, hetero, férfi vagyok, nekem nem csak a Tinder, meg a kocsma a vadászterületem. Mivel van életem.

2021. okt. 16. 20:32
 13/37 anonim ***** válasza:
91%
Közelednek HA kimozdul otthonról és nem csak a négy fal között ül. Attól is függ mit sugároz a külvilág felé magából. A "neszóljhozzám sosem mosolygok" képet sugallja, vagy a "nyitottésvidámvagyok" kisugárzást. Az ismerkedéstől függetlenül, ha adott két ember melyikkel beszélgetnél szívesebben? Amelyik rádnéz, mosolyog, vagy amelyik ül maga elé bambulva életunt arccal?
2021. okt. 16. 20:47
 14/37 A kérdező kommentje:

Kimozdulok, járok boltba, hivatalba, postára, stb... dolgozni. Nem egy irodába vagy gyárba, szóval ott elég sok ember megfordul.

Nem vágok életunt arcot, de egymagam vagyok a munkahelyen, így beszélni nem nagyon tudok kivel, meg mint írtam csendes vagyok sajnos.

13as Egy introvertalt ember elég nehezen tudná magát nyitottnak mutatni.

2021. okt. 16. 20:55
 15/37 anonim ***** válasza:
58%
Pont ilyen lányt keresek magam mellé mivel én is hasonló vagyok csak sehol nem találok! ☹️
2021. okt. 16. 21:02
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező:

Milyen visszajelzèseket kaptàl baràtoktól, csalàdtól, vagy a múltban esetleg, saját magaddal kapcsolatban?

2021. okt. 16. 21:05
 17/37 anonim ***** válasza:
Jómagam is introvertált vagyok, na de azért a kimozdulás nem azt jelenti, hogy elmégy a boltba meg a postára...
2021. okt. 16. 21:07
 18/37 anonim ***** válasza:
90%

Azért úgy megkérdezném amúgy hova járjon egy ilyen típusú lány?

Mert azért elég egyértelmű,hogy egy introvertált nem fog szórakozóhelyre járni meg bulizni.

Azon kívül,hogy eljár munkába,kávézóba,edzeni,könyvtárba,jóformán csak a társkereső marad.

2021. okt. 16. 21:32
 19/37 anonim ***** válasza:
79%

#14 közhely, de igaz. Ha azt akarod hogy a világ kinyíljon rád, akkor először neked kell kinyílnod a világra.

Apró lépés, de hasznos: mosolyogj. Jelezd másoknak egy mosollyal, egy érdeklődő tekintettel hogy nyitott lennél arra hogy megismerjenek. Ha bezárkózol akkor miért érezzen valaki késztetést arra hogy feltörje a "jégpáncélt"? Nem kell mást tenned csak egy mosolyt.

Képzeld azt hogy beléptél egy étkezdébe. Látod magad előtt az embereket. Nincs hely, de nagyon az asztalok s le kell ülnöd valahova. Te hova ülnél? Ahhoz aki felnéz rád és mindenféle érzelem-kinyilvánítás nélkül arrébbnéz folytatja az evést vagy ahhoz aki felnéz rád és rád mosolyog? Egyetlen pillantás, egyetlen mosoly és már el is döntötted nem? Pont ez történik a hétköznapokban is. Szóval mosoly-mosoly-mosoly :)

2021. okt. 16. 21:42
 20/37 anonim ***** válasza:
68%
Én is ilyesmi vagyok, csak pasiban, sose tudtam miről beszélgetni az emberekkel + ronda is vagyok, így sose volt baráti köröm.
2021. okt. 17. 02:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!