Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fériak miért nem kellek a nektek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fériak miért nem kellek a nektek?

Figyelt kérdés
Én egy magamra testileg, tudásilag igényes lány vagyok. Csak hosszabb idő eltelte után mutatom ki az érzéseimet a másik felé. Rendkívül nagy szabadságigényem van.Független természetem nem bírja elviselni a birtokló ragaszkodást, s partnerem számára elvárom, hogy tiszteletben tartsa térigényemet. Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat, türelmetlenségemet. Az egyhangú hétköznapok nem szerepelnek a szótáramban ott érzem magamat jól, ahol éppen történnek a dolgok. Amire vágyom a kiszemelt legyen kedves, megértő, ápolt, humoros, intelligens, felnőtt gondolkodású férfi megfelelő ekszisztenciával. Szeretnék jól élni. Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek. Idővel szeretnék gyereket, már a neve is megvan! Tudom, hogy jó anya és feleség lennék. Józan életű ember vagyok, helyes gondolkodással.
2021. okt. 16. 13:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk, mert vissza sem irsz privatra. AKkor kossz, de nem kellesz.
2021. okt. 16. 14:32
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Öreg, szűz pasiként fogsz meghalni. Ha mégis nő vagy, a macskáid fogjnak felfalni.
2021. okt. 16. 14:36
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ebből az jön le, hogy igencsak önző, egoista vagy. Egy egészséges férfi ritkán vágyik ilyen nőre…
2021. okt. 16. 14:36
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Annyira igényes vagy hogy még a kérdésedet sem tudtad jól leírni. "Partnerem számára elvárom" ??? Ilyen kifejezés nincsen. Ezt az okoskodó stílust pedig nem sokan fogják elviselni.
2021. okt. 16. 14:40
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé troll kérdésnek hangzik. De ha mégsem:

- tudásilag igényesnek jellemzed magad, pedig ebben a pár mondatos leírásban 5 helyesírási hiba van, köztük egy többszörösen súlyosan hibás szóval ("ekszisztenciával" - hacsak nem Heideggeri filozófia lenne a téma, de a kontextusból kiindulva te az egzisztecia szót keresed

- hozzád alkalmazkodjon a partnered, nulla kompromisszumkészség jellemez, márpedig a legtöbben nem kiszolgálni szeretnék a másik igényeit, hanem egyenrangú partnerként közösen fejlődni, összecsiszolódni

- önző és egoista az egész kinyilatkoztatásod, úgy hangzik, mintha neked egy "igendrágám" ember kellene, aki ha úgy tartja kedved csettintésre rendelkezésedre áll, és neked csak bele kelljen ülni a jóba kezdetektől

- hatalmas ellentmondásban áll a hirtelenség-variálási vágy-türelmetlenség-egyhangú hétköznapok megvetése és a jó feleség, valamint a mérhetetlen szabadságvágy és a jó anya titulus

Összességében úgy hanzik, mintha érzelmileg, anyagilag ki kellene szolgálni, nem nyújtanál érzelmi biztonságot, csapongó, éretlen, önző, álszent nő lennél.

Kb ezért.

2021. okt. 16. 15:10
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Ajaj, mekkora térigényed…
2021. okt. 16. 16:45
 17/30 anonim ***** válasza:
65%
Hány kiló vagy ?
2021. okt. 16. 17:33
 18/30 anonim ***** válasza:
Szőke nős vicc???
2021. okt. 16. 17:54
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Naaaaaaa. Hallom jó feleség lennél....miket tudsz főzni?
2021. okt. 16. 18:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastad el jól: Milyen Michelin-csillagos éttermbe viszi a faszi minden este vacsora, és ebéd, svédasztalos reggeli. Benne volt, hogy változatos életet akar, nem szürkét, tehát minden este másik Michelin-csillagos étterm, szerintem ez alap.
2021. okt. 16. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!