Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fériak miért nem kellek a nektek?
Figyelt kérdés
Én egy magamra testileg, tudásilag igényes lány vagyok. Csak hosszabb idő eltelte után mutatom ki az érzéseimet a másik felé. Rendkívül nagy szabadságigényem van.Független természetem nem bírja elviselni a birtokló ragaszkodást, s partnerem számára elvárom, hogy tiszteletben tartsa térigényemet. Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat, türelmetlenségemet. Az egyhangú hétköznapok nem szerepelnek a szótáramban ott érzem magamat jól, ahol éppen történnek a dolgok. Amire vágyom a kiszemelt legyen kedves, megértő, ápolt, humoros, intelligens, felnőtt gondolkodású férfi megfelelő ekszisztenciával. Szeretnék jól élni. Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek. Idővel szeretnék gyereket, már a neve is megvan! Tudom, hogy jó anya és feleség lennék. Józan életű ember vagyok, helyes gondolkodással.2021. okt. 16. 13:50
1/30 anonim válasza:
A gondolkodás módod helytelenebb mint az "eksziszntencia".
Eleve nem állok szóba olyan nővel, aki ismerkedés címszóval az elvárásait sorolja fel. Másrészt meg amúgy szem szeretem, ha tőlem várj a partner a kiegyensúlyozottságot és nyugalmat, amikor ő maga egy hisztérika.
2/30 anonim válasza:
Nem érzel ellentmondásokat abban, amit írtál?
3/30 anonim válasza:
Nő vagyok, de kirázott a hideg tőled. Talán ne legyél ilyen idegesítő és találsz egy sugardaddyt magadnak, de azt ne itt keresd.
5/30 anonim válasza:
Mint egy robot.
Az ilyen típusú emberek, akik ennyire futószalagon keresik a pàrjukat, hh nem hasznàljàk a tàrskereső appokat?
6/30 anonim válasza:
Már feltéve , ha valóban egy nő írta
8/30 anonim válasza:
Bocsi de nem! Ha jólnézel ki szexre jöhetsz de komoly kapcsolatra biztos nem jönnék veled össze!
9/30 anonim válasza:
Az egyhangú hétköznapok nem szerepelnek a szótáramban"
Az egzisztencia szo sem szerepel...
37F incel
10/30 anonim válasza:
Én érzelmi biztonságra vágyom, amit a leírásod alapján nem tudnál megadni. Ezért menekülnék tőled, vagy kalandban lennék csak benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!