Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak normális barátnőt ha minden normális nő párkapcsolatban él?
Korábban is tudtam, hogy ez a helyzet, a környezetemben is ezt tapasztalom. Minden számomra vonzó nő foglalt.
Nemrég találtam ezt a videót, ami gyakorlatilag ugyanezt mondja:
Na most ha ez igaz, akkor hogy a fenébe találjak 30 év feletti férfiként normális nőt. Merthogy gyanítom, hogy ezeknek a bizonyos normális nőknek a 98%-a 30 éves korára vagy házas, esetleg még anyuka is, vagy legalább boldog párkapcsolatban él.
Tudom, hogy a kérdés provokatív, de ez a tapasztalatom, a videóban a csávó pedig csak megerősítette ezt.
Őszintén kíváncsi lennék konstruktív véleményekre.
Hát nézd...valahol igaz a hír..mert aki 30 felett egyedül van,azzal általában valami probléma van.Vagy "utánfutós",vagy kibírhatatlan,vagy ronda,vagy valami mentális betegsége van.
Viszont fordítva is igaz.Mert amelyik férfi ennyi idősen egyedül van,azzal is van valami hasonló probléma.
Ez az elmélet nem feltétlenül általánosítható,de nagy százalékban igaz!
Ha ilyen szánalmas vagy, minek akarsz normális barátnőt?
Olyat keress, akivel összeilletek...
Ez azért durva általánosítás,hogy 30 év felett vagy foglalt, vagy házas, vagy anyuka valaki, vagy ha egyik sem, akkor ronda vagy borzalmas.
33 éves vagyok, éppen válás után. Igényes és normális nő vagyok attól még, hogy a házasságom rosszul alakult. Nem ismerkedek még egyelőre, de szerintem nem vagyok egyedi eset.
Alapvetően a következőre használják a high quality woman (vagy man!) kifejezést:
- külsőre ápolt, kihozza magából amit lehet ésszerű keretek között
- ha nőről beszélünk, akkor nőies, kedves, aranyos, gondoskodó
- nem áll szóba suttyókkal, felismeri a "high quality man"-t
- akar és tud is tenni egy kapcsolatért
- hűséges
- törődik a párjával és ezt tőle is elvárja
- tartós kapcsolatban gondolkozik, lehetőleg családot is akar, bár ez nem feltétel
Szóval valami ilyesmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!