Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz 33 évesen ismerkedni? Részletek lent
Több mint 8 éves kapcsolatomnak lett vége , mire minden lerendeződött az anyagi dolgok és más terén is, már úgy érzem szeretnèk ismerkedni. De egyenlőre nem túl sok sikerrel. Vagy Kanos “kisfiúk” találnak be, vagy idős emberek. Az én korosztályom mintha nem lenne sehol…… vagy csak épp nem érdeklem őket. Mi lehet a gond?
Minden építő jellegű ötlet/tanács jöhet.
Nézd én pl. nyitott lennék rá, de 300 km-re vagy.
33f
14 Az 50-et soknak tartom, de 40 évessel szerintem nincs gond. De persze nem csak a kor szàmít.
15 Nem Miskolcon lakom, ott van zárójelben,hogy random helyeket írtam, te veréb ( ha már te is ezt a kedves megnevezést írtad,viszonzom )
Lehet, hogy szűk a territóriumod.
Amúgy persze igen...mindenhol ez van, "a barátaimnak gyerekei vannak már nem érnek úgy rá, egyedül meg elmenni hááát.." ez sajnos így van, és persze nem könnyű..
de volt már esetleg olyan, mint oly sok más nőnél, hogy neked tetszett valaki de ő nem vett észre vagy nem látott, viszont nem léptél semmit mert jajj az a férfi dolga...nem az enyém... ----> ebben az esetben ne csodálkozzon senki ha egyedül marad és lesz egy csau csauja meg egy vibrátora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!