Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják bevallani maguknak az incelek, hogy nem a magasságuk/külsejük/pénzük miatt nincs nőjük, hanem a csodálatosnak hitt, ám valójában kibírhatatlan belsőjük miatt?
Én azt mondom hogy akinek a külseje annyira vállalhatatlan, és ennek nincs egyébként vmilyen veleszületett egészségügyi oka, ott igazából agyban van a baj.
Férfiként nem kell hogy jóképű legyél, nem annyira elvárás mint nőknél a szép arc. És ha alacsony vagy, az azért nem előny, de nem is akkora hátrány, sok az alacsony csaj.
Felvenni néhány divatosabb, igényes ruhát, elmenni fodrászhoz hogy megcsinálja a hajad, ha ronda az arcbőröd elmenni egy kozmetikushoz, hetente 3-szor lemenni a konditerembe, ennyi kell ahhoz hogy a külsőd már kb átlagon felüli legyen. Még olyan nagy ízlés se kell hiszen megnyitod a neten bármelyik férfi divattal foglalkozó oldalt. Pénz se kell már, hiszen a Zara, H&M stb olyan borzasztóan olcsó, és a fodrász is kb 2500 Ft.. akinek ennyi pénze nincs az tényleg ne akarjon nőt, családot.. Aki erre nem képes, mert van vmi komplexusa vagy pszichológiai betegsége ami miatt ő nem akar ápolt külsőt magának, ott mint írtam végülis fejben van a baj, tehát valóban, a belsőjük miatt nem kell a csajoknak.
3
Tanultam pszichológiát, nem kell a mese.
Nem szoktak kíváncsiak lenni a nők a belsőmre. Egyszerűen csak menekülnek előlem.
Üdv, egy ronda fejű Incel. F/30
Egy igazi blackpilled incel nem fogja a pénzre. Az egyszerű melósról szóló kérdések csak egy magyar kisebbrendűségi érzésből származó baromság, az angol oldalakon nem látni ilyesmit.
Ettől függetlenül a párkapcsolatban élő ismerőseim 80% -a egy f@szf€j, ha a személyiségét nézzük. A kérdés csak az, hogy melyik az igaz ezek közül:
Redpill magyarázat: A lányok igazából a f@szf€jeket szeretik.
Blackpil magyarázat: Aki jól néz ki, nem tanul meg jófejnek lenni gyerekként, mivel bármit csinál, a társadalom tapsol hozzá. Ha szemétként viselkedik, többet érhet el az életben, így az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!