Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kibírhatatlanok, de nélkülük unalmas az élet. Egyetértesz?
szerintem kevés a kibírhatatlan személyiségű nő. Ismerek ilyet, akinek a személyisége engem taszít.. viszont másnak pedig ő a főnyeremény.
+ bnőmet is lepattintotta a exe annó, nekem viszont a tökéletes személyiségű nő.
Én nő vagyok, és nagyon sok kibírhatatlan személyiségű nőt ismerek (sajnos), viszont egyáltalán nem gondolom azt, hogy rosszabb lenne az életem nélkülük. Sőt... :(
Aki kibírhatatlan, arra nincs szükségem semmilyen szinten.
A csapból is az folyik hogy a női logika teljesen kiismerhetetlen, és csak a férfi képes logikusan gondolkodni, aztán meg nagy részetek így gondolkodik. (az incel "a nők felszínes kurvák de megölöm magam ha nem jön össze velem egy"; a feleségalázással vicceskedő férj; az átlag "szépen kell bánni a nőkkel mert náluk van az összes pina" férfiak, stb)
Ez számomra jóval érthetetlenebb, mint bármi, amit életem során nőtől hallottam.
Akit a nők nem bírnak elviselni, attól nagy ívben távol tartják magukat. Ezért is van a többségeteknek gondja a társkereséssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!