Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lany itt akinek annyira kibirhatatlan stílusa van hogy 1pasi sem viseli el hosszutávon?
Nincs. Nem létezik ilyen ember.
Mindkét nemben vannak e dimenzióban annyira fejlett elmék, amik mindent elviselnek.
Nem, nem gondoltam arra, mert nekem pont az a szánalmas, ha egy férfi bizonytalankodik meg fäszkodik. Ilyen szempontból pedig szubnak lenni mellettem számomra annyira izgató, mint egy darab fa. Sosem lennék domina, pont a "keménységem" miatt nem bírta eddig velem a többség, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó a gyerekemen kívül mást terelgetni, meg dédelgetni, meg másnak eltűrni, hogy ne ő legyen a keményebb, erősebb, stabilabb.
Amúgy próbálok változtatni rajta, anno nagyon sok volt az érzelmi zsarolás és az ilyen sajnálat meg empátia alapú játszma, és az vezetett nálam ehhez. Automatikusan azt hiszem, hogy ha valaki gyengén viselkedik, azzal belőlem akar kiprovokálni sajnálatot vagy seggnyalást. Ez egy ideig ment is, most inkább haragot érzek, ha magatehetetlen egy egészséges ember..
Ismerek egy ilyen lányt. Vele azért nem marad senki együtt, mert betegesen uralkodó, féltékeny típus (és általában ő akad ki pár hónap után és dobja ki a pasit). Párom egyik haverjával volt együtt, képes volt ordibálva hazacuccolni, mert a srác eljött velünk meginni egy kávét fél órára. Nem akarta elhinni, hogy nem csajozni volt. Meg már a facebookra sem mehetett fel, mert biztos csajokkal beszélget stb. Ha meglátta a csaj, hogy fent volt facebookon akkor hatalmas hisztit csapott. Azóta ezt minden pasijával eljátszotta. Már letiltottam, mert idegesített, hogy 2 havonta mással van együtt, aztán jönnek a "te hazug szemétláda összetörted a szivemet brühühü" meg "nincs normális pasi" kiírások...
Én nem hiszem, hogy van olyan tejbetök, papucs férfi aki ezt tudná tolerálni hosszú távon. A lóf.nak is van vége ahogy mondani szokták.
Pl. Egy pasinak se írok választ, pláne egy ilyen kérdés okán...
8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!